мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 19.397
- Поени од реакции
- 24.121
Teneke posledici sekogas ke custvuvas . Poveke ili pomalce ja pravi razlikata.Владе јас не сум во романтична врска со некоја од партииве така да ги чувстувам последиците и од претходните и од овие сега.
Тоа е проблемот што ти го имаш, па затоа имаш потреба да ме прашаш оти плачам сега.
Vo vrska so placenjeto drugo bese. Ete si sakavte promeni, si gi dobivte.
Ve terase nekoj so sila ?
I koga sme kaj toa posledicite, kolku tebe ke te ropnat sto tolku pocna da placis. Interesen moment e toa. More ime ti menuvaat, ti ja federaliziraat drzavata, ti ja nistat istorijata, ti ja rusat gordosta kako narod, mito korupcija kolku sakas, pravna drzava mislovna imenka. Od tebe nisto, zbor ne kaza. Te pecnaja malce po djebot i odma pocna so tufkanje. Za drugite aj i taka i taka ama za takivte kako tebe koi za pari i gaz ke dadat, neka kinat. Kolku poveke ve ropnat tolku po milo ke mi bidi. Baska sto sami si go nacukavte mi e bonus.[DOUBLEPOST=1546004385][/DOUBLEPOST]
Pak kako podmuklo komunjarce pocna pederski bez oznacuvanje da me spomnuvas.. Ako imas nesto da mi kazis poveli. Uste cekame da procitame za tvoite svetogledi od pred nekoj den. Vo dilema si da si pokjutis i site da se somnevame kolkavo trkalo si ili da napisis nesto i da ja otklonis sekoja sumnja?После сите срања, владе нема да гласа.