Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.500
Сите спортисти го прават тоа, значи сепак Столе се нема откажано ни од кафани ни од цигари ни од алкохол. Тоа за мене не е спортист, било кој да е. Финтата е што го браните ко да е којзнае што па не смее да се каже ништо против. Исто така да беше спортист немаше да се расправа со некој што го критикува, значи прво тој самиот не дозволува да биде критикуван ко демек е најдобар во свет па немаме право на тоа, и не само тоа ко што реков нема никаква почит ни кон судии ни кон навивачи, тоа спортски не е.
Значи за тебе ни Ивано Балиќ ни Адам Пити ниту пак Мајкл Фелпс не се спортисти? БреееСите спортисти го прават тоа, значи сепак Столе се нема откажано ни од кафани ни од цигари ни од алкохол. Тоа за мене не е спортист, било кој да е. Финтата е што го браните ко да е којзнае што па не смее да се каже ништо против. Исто така да беше спортист немаше да се расправа со некој што го критикува, значи прво тој самиот не дозволува да биде критикуван ко демек е најдобар во свет па немаме право на тоа, и не само тоа ко што реков нема никаква почит ни кон судии ни кон навивачи, тоа спортски не е.
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
Нема врска дека го браниме по секоја цена, само што ти толку пратиш ракомет ваљда па не знаеш каква беше ситуацијата пред Раул да стане тренер. Проблемот што вие што не го оправдувате потегов, не разбирате дека на државна манифестација каде што македонскиот е официјален јазик не може кој што сака како сака да си збори. Нека си зборат меѓу нив како сакаат ама не може на државна манифестација да пробуваат да шмугнат што сакааат.
За последново не си свесен кои зелени ги кинеш али се фати во тесно и сега се вртиш во круг. Не дозволувал да биде критикуван, бла, бла, бла. Да беше како што збориш така после секоја утакмица ќе се караше по фејсбуци.
Него Иванчето Туфегџиќ добра ли ми е? Уште и ја паметиме изјавата од Преспа дека навака се останувало на нас, во смисла на издигнување на државата
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)