Најомразени ТВ лица во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Mandrak
  • Време на започнување Време на започнување

Најомразено тв лице

• Вкупно гласачи
    41
DUPVUYLX0AIS_Py.jpg

Дефиниција за сида.

Боки 13
Павле Богоевски
Борјан Јовановски
Билјана Секуловска
Сарма
Илија Димовски
Таа водителката од ТВ Нова
Јанко бурекот
Мухамед Зекири
Мирјана Најческа
Таљат Џафери

Гулаг бре, одма сите ред по ред...

DUPVUYLX0AIS_Py.jpg

Дефиниција за сида.
Мислев дека Ненад (хммм..ааааа...емммм, знаеш како мрмљаше) е врвот ама овој го надминува во секоја смисла.

Мислев дека Ненад (хммм..ааааа...емммм, знаеш како мрмљаше) е врвот ама овој го надминува во секоја смисла.
Овој ги надминува сите, стопосто сум сигурен дека и во живо е некој душбег, таков впечаток ми пренесува неговата арогантна фаца.

Мене Марко Марк ми е интересен водител. Прв пат кога го видов на телевизија чуден тип ми беше ама сега ми е интересен.

А Марк му е вистинско презиме ?

Мене Марко Марк ми е интересен водител. Прв пат кога го видов на телевизија чуден тип ми беше ама сега ми е интересен.

А Марк му е вистинско презиме ?
Како не, Марковски се презива. Овој во комунизмот е роден, уживај си дека некој ќе ти дозволел во осумдесетите такво нешто како Марко Марк да му лупнеш на дете :D

Најомразен мене ми е онаа Јелена Спенџарска на Канал 5.[DOUBLEPOST=1516732399][/DOUBLEPOST]
Како не, Марковски се презива. Овој во комунизмот е роден, уживај си дека некој ќе ти дозволел во осумдесетите такво нешто како Марко Марк да му лупнеш на дете :D
Зошто сите го пишуваат Марк ?

Најомразен мене ми е онаа Јелена Спенџарска на Канал 5.[DOUBLEPOST=1516732399][/DOUBLEPOST]
Зошто сите го пишуваат Марк ?
Зошто во мода е секој да има стејџ нејм.

Марко Марк, каква фаца за боксови...у комплет со онаа другарка му што се омужи со глумецот учкар - неподносливи ликови, посебно од сабајле да ги видиш, да ти го сјебат цел ден.
Идејата за "уметничково" име очигледно му е од алијасот на Mark Wahlberg кога беше рапер и се викаше Marky Mark & the funky bunch...имаше една песна само.

Комшика....убава????? :eek:

https://m.mkd.mk/galerii/komshike-ubava-elena-stefanovska

mkd-46127.jpg

Физичката одвратност нема да ја коментирам, иако реално, има завидно учество во целокупниот пакет....ама гримасите, однесувањето, занесувањето - инстант индукција на дијареја.

Оваа и плус Бојана унаказената. Едни од најодвратните моментално.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom