- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 26.078
- Поени од реакции
- 42.787
Не ми смета никој што гледа но тонот до даска да го ставиш и да вознемируваш 50 души со задруга не е убаво.Па што ако гледал? Тебе ти се смее некој? Не.
Не ми смета никој што гледа но тонот до даска да го ставиш и да вознемируваш 50 души со задруга не е убаво.Па што ако гледал? Тебе ти се смее некој? Не.
Ич не е добра Александра.Стај на муте и гледај ги само тие разголените.
Циганката со синовите педери ја знам и од Велики Брат. Брендон исто.
Александра е тоа што ме привлекува во шоуво. Лошо е што ја ставија со татко и и мајка и заедно, па се караат меѓу себе и своите проблеми ги прават јавни и неподносливи за гледање.
Лезбејката само се дига нешто, ко да ќе се тепа со сите.
Нашата Елеонора само колку публиката да ја види и си излезе.
Има многу неподносливи фаци и 24/7 расправање. Главата да ти пукне.
Пластична е многу.
Само да хејтате знаете.По губре од овие реалити срањата нема. Точка
Тачно ....Ама забава е сеирот фаќање ....По губре од овие реалити срањата нема. Точка
Да целото шоу се сведува на караници на учесниците нема ништо позитивно во ова шоу. Главата да ти пукне од слушање расправии поготово жените кога се расправаат.Стај на муте и гледај ги само тие разголените.
Циганката со синовите педери ја знам и од Велики Брат. Брендон исто.
Александра е тоа што ме привлекува во шоуво. Лошо е што ја ставија со татко и и мајка и заедно, па се караат меѓу себе и своите проблеми ги прават јавни и неподносливи за гледање.
Лезбејката само се дига нешто, ко да ќе се тепа со сите.
Нашата Елеонора само колку публиката да ја види и си излезе.
Има многу неподносливи фаци и 24/7 расправање. Главата да ти пукне.
Не хејтаме тоа Е ФАКТ! Убаво кажа членот над мене. Нема ништо позитивно во такви срања незнам како глава не ве боле да гледате толку расправии и просталици.Само да хејтате знаете.
Да, сега навистина се е многу поразлично и вреди да се гледа.Не се веќе реалниве шоуа во Србија како некогаш со толку познати личности. Едно време се знаеше кој се што се учесниците во реалниве шоуа, сега се е испомешано.