Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Neće ti više biti dovoljno, to je lista iz KODI addona i sad će crći i imat ćeš kodijake za petama:zloo:
Ja ne znam o cemu ti konkretno pricas, ali ta lista je na jednom forumu postavljena vec duze vreme, a jos funkcionise - tako da...

PS: Evo foruma i teme na kojoj je covek postavio listu: http://www.bug.hr/forum/topic/audio...programa-preko-interneta/168692.aspx?page=111

To je bilo u Februaru 2018...

Gesendet von meinem YOTA 3+ mit Tapatalk

Последно уредено:
ne znaš, pitaš, postoje neka pravila, jesi li sreo negde SBB Total, NET TV+, ORION, TV VIET itd., to ne znači da ljudi nemaju, :zloo:

ne znaš, pitaš, postoje neka pravila, jesi li sreo negde SBB Total, NET TV+, ORION, TV VIET itd., to ne znači da ljudi nemaju, :zloo:
Vidi, ja nisam so sada gledao nase kanale preko iptv-a, niti sam se interesovao za to. Meni u sustini treba samo HRT-1, RTS1 da bin pogledao vesti na kratko i to je to. Shodno tome, niti zelim, niti imam vremena da ulazim dublje u materiju.

Konkretno vezano za tvoje pitanje: cuo sam za NET TV+ od jednog poznanika. Pricao je da ima na stotine programa za nekih 10,15,20 evra, nemam pojma tacno, ti znas to bolje sigurno.

Meni u tom kontekstu nije bilo jasno kako to sve moze da bude legalno!? Mislim, ti kao neko ko prodaje takvu stvar moras da imas ugovore vezane za autorska prava sa svim tim televizijskim preduzecima - a to bi kod tolikog broja programa trebalo biti dosta skuplje nego navedene cifre - ako je pravno sve u redu po tom pitanju.

Pa evo, posto se ti ocigledno razumes u sve to, ne bih imao nista protiv da mi ti to razjasnis!?

IPTV Albania + ex-Yu + BIH Kanali + Hrvatski Kanali + Srbija + Crna Gora + Dokumentarni exYu + Happy&Hayat&Reality exyu + Djeciji Kanali + Pink Kanali + Filmski Kanali exyu + Muzicki Kanali + Sportski Kanali + Kanali europe & world 11/12/2018

click here

http://2shrt.com/rba

Vidi, ja nisam so sada gledao nase kanale preko iptv-a, niti sam se interesovao za to. Meni u sustini treba samo HRT-1, RTS1 da bin pogledao vesti na kratko i to je to. Shodno tome, niti zelim, niti imam vremena da ulazim dublje u materiju.

Konkretno vezano za tvoje pitanje: cuo sam za NET TV+ od jednog poznanika. Pricao je da ima na stotine programa za nekih 10,15,20 evra, nemam pojma tacno, ti znas to bolje sigurno.

Meni u tom kontekstu nije bilo jasno kako to sve moze da bude legalno!? Mislim, ti kao neko ko prodaje takvu stvar moras da imas ugovore vezane za autorska prava sa svim tim televizijskim preduzecima - a to bi kod tolikog broja programa trebalo biti dosta skuplje nego navedene cifre - ako je pravno sve u redu po tom pitanju.

Pa evo, posto se ti ocigledno razumes u sve to, ne bih imao nista protiv da mi ti to razjasnis!?

U ovaki dela foruma nema nista legalno .Sve se krade jedan ot drugi ot provajdere ot sat resirveri i i bilo sta .Znaci ovde se ne placat nikakvi autorski prava.Neki nemat i oprema da izlucujet.Po cel dan sa po forumi i se pravat na ludi stalno trazat nekakvi liste sa vise konekzija da bi stavili u svoj panel.Za to se moze reci ot vazduha zaradzujet pare.

sve je nelegalno svi uzimaju lovu ,i neplacaju nikome nista ako mozes drpis i gledas sve dok neuzimas novce ok si ,i mirno spavas

U ovaki dela foruma nema nista legalno .Sve se krade jedan ot drugi ot provajdere ot sat resirveri i i bilo sta .Znaci ovde se ne placat nikakvi autorski prava.Neki nemat i oprema da izlucujet.Po cel dan sa po forumi i se pravat na ludi stalno trazat nekakvi liste sa vise konekzija da bi stavili u svoj panel.Za to se moze reci ot vazduha zaradzujet pare.

Hvala na odgovoru. Ovo za pojedince na forumu i uopste mogu da shvatim, mada jos uvek mi nije jasno kako jedna "firma" poput recimo NET TV+, koja je ocigledno popularna i koja, kako sam te razumeo sada, krsi na veliko autorska prava moze da posluje na taj nacin a da ih niko pravno ne moze da goni. Tu izgleda neko obrce velike pare, mrsi opasno brkove - ko zna ko je sve tu u igri.

Hvala na odgovoru. Ovo za pojedince na forumu i uopste mogu da shvatim, mada jos uvek mi nije jasno kako jedna "firma" poput recimo NET TV+, koja je ocigledno popularna i koja, kako sam te razumeo sada, krsi na veliko autorska prava moze da posluje na taj nacin a da ih niko pravno ne moze da goni. Tu izgleda neko obrce velike pare, mrsi opasno brkove - ko zna ko je sve tu u igri.

To je biznes koj se zaradzujet miljarde godina dana kao iz prostituzija narkotika i tako dalje kad se plati gde treba niko ne te dira a i mnogo puta ljudi koj se zanimat sa ovo radat i za dve strane.Primerno danas radi za T-2 u Slovenija a veceras kad se vrati u kuci gledas koliko mu sa se zakacili na privatni nelegalni sever u kuci iz koj uzima pare.hehehehe.E pitaj za cicakure svaki ce ti reci da e tako.Tu nema neka granica koja moze da pricas da ovi sa dobri a drugi lopovi sve je izmesano.I naj vaznije nema nikad da stane ovi biznes danas uhvat neko (koliko da se prica da se radi nesta) na njegovo mesto se pojavat jos 10.

@P.rki, vidi te liste su sve objavljene na pastebinu, i ako ti treba uzmeš i ne pametuješ, time što je širiš sečeš granu na koju si seo (našavši tu listu), obično stane bez obzira na podršku!!!! To što pitaš za IPTV, da malo misliš sam bi zakjčio kako SBB za 15 evra legalno vozi IPTV, izvori (sources) su jeftini u odnosu na broj klijenata.............ma nije ovo tema, imaš tri posta i u četvrtom praviš sranje, a sam veliš da ovo baš ne umeš, ne počinje se tako, nikakoo

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom