Не е илегално, освен последните денови кога веќе било спремно сценариото тие протести да искористени за гнасни сценаријаТоа не е ни чудно, ни нелегално.
Не е илегално, освен последните денови кога веќе било спремно сценариото тие протести да искористени за гнасни сценаријаТоа не е ни чудно, ни нелегално.
не си белким сериозен со муабетов со кого не споредуваш. Фалат овде уште Ватикан и Сан Марино Според кои параметри ги спореди овие држави со Македонија? Освен нели, по површина. Јас не сум се изгубил иако ти силно (што би рекол патвиотот на принуден во ЕУ) посакуваш така да изгледа. Напротив, те следам будно пошто коа веќе цитираш, редно е да кажеш зашто тоа го правиш, зашто мислиш поинаку. Поминаа неколку страни, но за потсетување, повторно можам да те потсетам кој кого и зошто и што цитирал, не е проблем.По муабетов изгледа дечко се изгуби, затоа што не свати од прва. Не е важно колку голем си, и луксембург и малта и андора се помали на секој начин,
Димитров манипулира. Се работи за ситуација во кој никој друг не бил и никаде другде се барало - преговараме за сопствена редефиниција.По муабетов изгледа дечко се изгуби, затоа што не свати од прва. Не е важно колку голем си, и луксембург и малта и андора се помали на секој начин, но се побогати затоа што се ценат и си ја тераат својата работа.
Затоа димитров рече дека сме искомплексирани, затоа што не се цениме самите. Ако не се цениш самиот, нема да си ни богат ни силен, од старт се уништуваш.
Предпоставка, парите за ужинка ти ги земаа поголемите деца, затоа што си мал. Ако се спротиставиш ќе јадиш ќотек. Тој е комплексот за кој зборува Димитров, цел живот мал си, и што ќе биди со тебе?
Сметаш дека мал и слаб ќе те земат поголемите деца да играш со нив?
Со богат човек не се токми на софра.
Сега колку да ти објаснувам џабе, ако не можеш да сватиш.
Само едно кажи, сметаш дека со 101 од 1972, ќе те земат децата со ферари?
Единствено нешто што е гнасно е тоа што беа искористени обични луѓе кои си ја сакаат државата и веруваа дека тоа што го прават го прават за подобро утре на своите деца.Тепањето на сите кои беа во салата го сметам за еден од најважните чинови кои го направил Македонецот во борбата за својота иднина.Пак ќе кажам предвреме смислено сценарио од двете страни.Не е илегално, освен последните денови кога веќе било спремно сценариото тие протести да искористени за гнасни сценарија
Од таквите ко тебе, се набива комплекс, за се сметаш дека треба да се витка кичма.не си белким сериозен со муабетов со кого не споредуваш. Фалат овде уште Ватикан и Сан МариноСпоред кои параметри ги спореди овие држави со Македонија? Освен нели, по површина. Јас не сум се изгубил иако ти силно (што би рекол патвиотот на принуден во ЕУ) посакуваш така да изгледа. Напротив, те следам будно како се обидуваш да избегнеш нормален одговор пошто коа веќе цитираш, редно е да кажеш зашто тоа го правиш, зашто мислиш поинаку. Поминаа неколку страни, но за потсетување, повторно можам да ги ископирам за да те потсетам кој кого и зошто и што цитирал, не е проблем.
И имам трпение повторно да те прашам.
зошто сметаш, по кои параметри сме ние силни, големи, богати и полни сојузници и пријатели? Или зошто сметаш дека не е така, нели, ако народот овде "бил искомплексиран"
Се согласувам. Ако под секој притисок туркаш гаќи некој ќе те. Затоа покажи дека имаш свое јас, и цепи. Нато ќе не примат, не знам кога но ќе влезиме, а додека не се среди државата, за еу да не се надевамеДимитров манипулира. Се работи за ситуација во кој никој друг не бил и никаде другде се барало - преговараме за сопствена редефиниција.
И сега антиквизацијата била виновна за горе, не , токму спротивно, спорот е многу постар. Комплексот има, ама не толку во антиквизација(тоа е повеќе глупост) туку што воопшто преговаравме и на крај се согласивме. Ако се прикажуваш дека си пластелин, секој ќе те гнети.
За мене Косово е местоположба во Србија, а не држава.А Косова?[DOUBLEPOST=1544097347][/DOUBLEPOST]
А што ти згрешила толку Русија, па да ја третираш на ваков начин? Напротив.[DOUBLEPOST=1544097460][/DOUBLEPOST]
За цигари не треба воопшто да се дискутира. И 102,5% да поскапат.
Уау. Инаку сме богата, голема моќна држава? Али од таквите као мене испадна дека Македонија виткала кичма. Аии,Од таквите ко тебе, се набива комплекс, за се сметаш дека треба да се витка кичма.
Македонија е пластелин, сакате од 1990та, сакате од 1945та наваму. И во историјата во Југославија и на сегашна Македонија, тоа е причино јасно. Ние брзо забораваме и на блиското минато. Дека е оти сме јаки, тоа малку потешко. И економски и безбедносно, и политички. На секое поле.Ако се прикажуваш дека си пластелин, секој ќе те гнети.
Eве збор коj тежи, значи, важи. Бидеjќи си светски фактор, одма ги заболе USA, Turkey, Germany, France, United Kingdom, Canada, Japan, Italy, Sweden, Poland, Norway, Belgium, Netherlands, Austria, Finland...+ Macedonia, Croatia, Albania, Montenegro, Hungary, Bulgaria...За мене Косово е местоположба во Србија, а не држава.
Па и сите овие држави не признаваат под уставното име ама ете пак Заев сака да го смени.Eве збор коj тежи, значи, важи. Бидеjќи си светски фактор, одма ги заболе USA, Turkey, Germany, France, United Kingdom, Canada, Japan, Italy, Sweden, Poland, Norway, Belgium, Netherlands, Austria, Finland...+ Macedonia, Croatia, Albania, Montenegro, Hungary, Bulgaria...
Grcite se falat deka i Nimic mu se javil na Zajko da go kara za toa što go rekol....Коѕијас: Да бев во грчката Влада ќе го потегнев Заев за уши
Вака некако би изгледало во пракса употребата на далечинскиот управувач кој што Заев им го подари на Грците со потпишувањето на Преспанскиот договор. Има да не плескаат по муцка за секој погрешен збор, ќе полнат гаќи кога ќе излезат на прес случајно да не им излета Македонија наместо "северна" и ова е само почеток. Ако порано Грците збореа на памет, неаргументирано или пак на мускули се обидуваа да ги истераат нивните аргументи преку закани и уцени, денес имаат во раце моќно оружје, правен документ, на кој што овие нашиве предавници работат со полна пареа да го стават во функција, за да можат Грциве после сите нас, колективно да не тегнат и влечат за уши ко последни мивки, а тоа да не биде само Заев. По што него и онака не му е гајле дали и кој ќе го влече за уши, битно и него а и на тие околу него џебовите им се полни.