Дали тој е масон во Големата Ложа на Македонија?Toj jas što go znam( muslimanot)... ne e nešto bogat...opštinski sluzbenik.
I vo privatniot život ne se istaknuva mnogu...osven što ima apetiti kon slični društva( go vidov na osnovačkoto na Lajonsite)
Веројатно е во некоја квази масонска ложа која нема светлина од Големата Ложа на АнглијаPa neznam vo koja e....vsušnost neznam ni kolku gi ima.....albanec e od Kičevo
Две прашања до тебе, као вистински МАСОН, што има добиено вистинско светло. Колкава е просечната членарина во твојата ложа? Дали тебе те побараа пошто им требаше или ти се пријави за членство, или и двете?Има многу квази масонски ложи во Македонија односно немаат светло од Големата Ложа на Англија и како такви делуваат под капа на Израел.
Верувам дека знаеш за тие квази масони но не и за вистинските.
За тие што се палат има место само во квази масонски ложи но и за таму да добиеш покана не е секојдневие.Што се однесува до Големата Ложа на Македонија за таму со сигурност можам да ти кажам дека тие ке те побараат кога ке сметаат дека им требаш и си спремен за тоа.Се друго е лага што ке слушнеш односно се може да биде ама не и масон.Вистински МАСОН.
Тие ме побараа.Две прашања до тебе, као вистински МАСОН, што има добиено вистинско светло. Колкава е просечната членарина во твојата ложа? Дали тебе те побараа пошто им требаше или ти се пријави за членство, или и двете?
И мене ме побараа од една ложа, ама членарината ми е малце висока. Затоа те прашав. Иначе ја би сакал да биде докај 500 ден. максимум.Тие ме побараа.
А ти колку би сакал да биде?
Ја одби понудата?И мене ме побараа од една ложа, ама членарината ми е малце висока. Затоа те прашав. Иначе ја би сакал да биде докај 500 ден. максимум.
Кој се не стигна да прави масонски ложи и да биди масон.Има многу квази масонски ложи во Македонија односно немаат светло од Големата Ложа на Англија и како такви делуваат под капа на Израел.
Верувам дека знаеш за тие квази масони но не и за вистинските.
За тие што се палат има место само во квази масонски ложи но и за таму да добиеш покана не е секојдневие.Што се однесува до Големата Ложа на Македонија за таму со сигурност можам да ти кажам дека тие ке те побараат кога ке сметаат дека им требаш и си спремен за тоа.Се друго е лага што ке слушнеш односно се може да биде ама не и масон.Вистински МАСОН.
Одговори му, колку е кај тебе членарината. Без да гуглаш.Ја одби понудата?
Дали стварно помисли дека ќе паднам на провокација?Кој се не стигна да прави масонски ложи и да биди масон.
Не биле тие вистинските,биле квази масони, имало и други вистински масони.[DOUBLEPOST=1543604119][/DOUBLEPOST]
Одговори му, колку е кај тебе членарината. Без да гуглаш.
Не, понудата стои. Само сакав да прашам некој вистински МАСОН за компарација.Ја одби понудата?
Што ќе ти смени ако ти кажам?Не, понудата стои. Само сакав да прашам некој вистински МАСОН за компарација.
Секоја информација од вистински МАСОН е непроценлива.Што ќе ти смени ако ти кажам?
Од каде знаеш дали ја зборувам вистината и дали сум вистински?Секоја информација од вистински МАСОН е непроценлива.