- Член од
- 12 февруари 2014
- Мислења
- 7.948
- Поени од реакции
- 25.466
„Истрчувањето“ беше во делот од секундата кога ја отворив вратата и после ми го снема од видик. Сѐ што видов беше машка силуета со темни алишта. Не почувтвував ништо невообичаено и не се сеќавам на мирис или нешто друго затоа што во фокус ми беше жената за да ѝ помогнам. Прво нешто што помислив е дека некој асоцијален роднина ѝ е во посета, мада никогаш не се случило некој да се крие од нас. Жената беше возбудена и не рече многу, рече дека цел ден не се чувствува добро и капак на тоа било кога го видела мачорот крвав. Вика: и постелата со крв ми ја направи. Ја гледам постелата, нема ништо.Ок, нешто повеќе за човекот? (или во наводници да го ставам)
Како изгледаше (облека, старост...), како се движеше, рече ли нешто, он те виде ли.....
Како тоа, влегуем унутра и глеам човек истрча у дневна? Истрча од каде?
Нешто за тебе, како се осеќаше ти коа го виде? Или ништо невообичаено не почувствува...Мирис можда некој невообичаен за тоа место?
Што ти рече старицата, освен тоа дека имало крв на мачката, а ти виде дека нема.
Друго ме мачи, немаше логика јас да добијам итен повик доколку имаше посета во станот, посета за која она е свесна, нели.