Cao i tebi,a šta je to zaspanka ?cao jel ima neko Zaspanka za vojnike? u pm hvala
Envoyé de mon HUAWEI en utilisant Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Cao i tebi,a šta je to zaspanka ?cao jel ima neko Zaspanka za vojnike? u pm hvala
Ok,vidjoh na Google da je to film,i nije pogrešno mjestopogresno mesto zaboravi
Ti si svoj karakter i sve rekao o sebi postavljanem javno liste od dva brata.Pokazao si koliko ti je stalo do forumasa tj koliko si licimjeran pokvaren i drzak.Ja sam sto puta rekao covjek bez karaktera je bolesnik u dusi koji ne postiva ni sebe samog a kamoli okolinu.Neznam koji to clan bi se trebao radovat ovom tvom postupku.vi neznate koliko su 2+2,pa se kurcite svuda.....![]()
Ti si svoj karakter i sve rekao o sebi postavljanem javno liste od dva brata.Pokazao si koliko ti je stalo do forumasa tj koliko si licimjeran pokvaren i drzak.Ja sam sto puta rekao covjek bez karaktera je bolesnik u dusi koji ne postiva ni sebe samog a kamoli okolinu.Neznam koji to clan bi se trebao radovat ovom tvom postupku.
Ti nisi svijestan ne svojeg postupka nego nesvjesti
Abe Malesevac gomno edno nacionalisticko malku ti e javno sto navreduvas pa plus i na PP navreduvas nacionalno.Abe do koga ovoj izrod od covek ce se trpi na forumot.Ako mu e za naconalizam neka si otvori svoj forum pa tamu neka raboti sto saka.MODERATORI KAJSTE DREMETE dodeka eden psihodelicen clen navreduva kako ce mu tekne.Jadni Turcine pa ovo ne ide
samo daj mozes ti i bolje sad cu pisat tom gazdi da mu server za kura..... da ga saka kljuka skeniraZa dsukia
NEKA PUCAJU
samo daj mozes ti i bolje sad cu pisat tom gazdi da mu server za kura..... da ga saka kljuka skenira