хаххеа абе не е бегство. пуштање е разбери. Значи Заев, тој што ти обеќаше правда и “чесилежите’ го пушти во замена за пратеници за уставни измени, кои те тераше да кажуваш дека нема да се десат. Можеш ли приближно да сконташ колку внатре ти го утераа курот или уште не ти дошло до памет тоа.
Ама нели немаше да даде ништо од тоа. Нели беш све тоа у главите на вмро кога ги потеше мудата на сите овде. Сега ли ти текна дека се дадени.
можеше, да, ама некој го пушти. Значи идеме пак, не избега , туку Заев го пушти. Да ти сметала оваа неправда, како што обично ти сметаа, со Огнен под рука ќе организиравте протест против неправдите, ама Огнен ти стана маж на годината, а ти остана овде да повторуваш паторот, паторот, паторот.
Убао си прибра лајкови од сите фејк профили на австралискиот неуспешен абортус.
Тој Огнен да се зафати, може и ќе организира некој протест, туку не е он тема на муабетот, што праите вие со тоа распаднатата банда? Организиравте нешо? Или ти си им ударна игла? Патриотизам преку кајгана форум. Познати сте по тоа што преспивате битни историски моменти и као пи**и се криете по дома, бојкотирате, праите ајвар коа треба да се излезе на улица.
За тоа што заев ми обеќавал....јас и маса луѓе овде на форумов, одевме против паторот, против фамилијата, против заробена држава, а за спроведување правда. Јас одев со #протестирам, многу пред заев и да дознае дека некој веќе протестира...шо си праел ти тогаш? Си работел на некој паркинг со пони точаче веројатно и си мислел дека у Швајцарија живееш, на чело со паторот. Многу подобро од тебе знам што да очекувам од заев. За разлика од мене, ти и тогаш, како и сега, си ќутел ко п***а и си викал "супер е со овој". Кога се разниша паторот, се возбуди дека ќе ти го снема тој мизерен приход што го имаш од него и го падна форумов со 100 постови у секунда, за сега, кога паторот грее дупе у Маџарска, да продужиш спокојно да си ќутиш ко пи**а.
Иди продаај им гомна на маде и австралиската ретарда шо те лајкуваат, не на мене....утеран ви е курот уште од коа дојде дпне на власт од 2006-та. Да имаше грам памет, ќе најдеше пост у кој јас пишувам афирмативно за муртинецот, ама наредено ти е од таму кај шо лапаш ташаци да го хејташ секого што го хејта паторот.
Неам намера да дресирам орангутани, можам да ви ја даам бананата само....