nista nece trebati,ja castim SVE,nece se niko nikog moliti pa ce nadrihakeri ostati bez lajkova i neolizanog dupetaTo Brate i ja tebe odmah castim,sta pozelis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
nista nece trebati,ja castim SVE,nece se niko nikog moliti pa ce nadrihakeri ostati bez lajkova i neolizanog dupetaTo Brate i ja tebe odmah castim,sta pozelis
Koe be druzenje drugar nekoi ovde i neznaat sto e druzenje,stanuvanje i odma na forumot ,navredi psovki gluposti ,placat oti se isfrleni od forumot bozem zenata gi izbrkala od krevet.подобро е да оладите малку!!!!
или да излезите надвор,поладно е малку
форумов е за дружење,споделување искуство
решавање на проблем
барање помош(не преку леб и погача)
Od kaj ce znae? Prvo neznae sto ce pravi so samiot sebe i so svojot zivot.Taze registrirani i gledas odma pocnuva da lae da navreduva,nekulku posta napisano i toa da ti se zgadi sto imaat pisuvano.Tuka placat da i se ispovedaat oti bile izbrkani od forumot,otvorete si svoj forum pa nema nikogas da ve izbrkaat.абе секогаш има надеж дека ќе се најде некој којшто знае зошто се регистрирал на форум)
Valjda cu i ja to docekati,a ne da se svadjam sa zezalicomnista nece trebati,ja castim SVE,nece se niko nikog moliti pa ce nadrihakeri ostati bez lajkova i neolizanog dupeta
Tebe pa od sekoj forum te imaat izfrleno,ti ostana uste ovde na Kajgana da se glupiras oti ovde e pogolema demokratija.Valjda cu i ja to docekati,a ne da se svadjam sa zezalicom
Tebe pa od sekoj forum te imaat izfrleno,ti ostana uste ovde na Kajgana da se glupiras oti ovde e pogolema demokratija.
Ne jas sum gazoebac stom sakas da znaes,si barase takov odgovor ,tebe pa nikoj ne te prasa oti se javuvas ili uste eden profil tuka od mnogute otvoreni.Neznaes ni sam kolku gi imas.Mali jesi li i ti dupelizas ko te poslao![]()