Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Na Kajgana nisto novo ,stom ce dojdat kratkite denovi i dolgite ladni noci ludjeto si go pokazuvaat svojot karakter.Najpametno e psihijatri da si pobarate nego li ovde sto tropate gluposti.

подобро е да оладите малку!!!!
или да излезите надвор,поладно е малку
форумов е за дружење,споделување искуство
решавање на проблем

барање помош(не преку леб и погача)

подобро е да оладите малку!!!!
или да излезите надвор,поладно е малку
форумов е за дружење,споделување искуство
решавање на проблем

барање помош(не преку леб и погача)
Koe be druzenje drugar nekoi ovde i neznaat sto e druzenje,stanuvanje i odma na forumot ,navredi psovki gluposti ,placat oti se isfrleni od forumot bozem zenata gi izbrkala od krevet.
Pa kakvi gluposti pisuvaat ovde ne zasluzuvaat ni kaj kokoskite da gi pistis a kamo li na form da bide .

абе секогаш има надеж дека ќе се најде некој којшто знае зошто се регистрирал на форум)

абе секогаш има надеж дека ќе се најде некој којшто знае зошто се регистрирал на форум)
Od kaj ce znae? Prvo neznae sto ce pravi so samiot sebe i so svojot zivot.Taze registrirani i gledas odma pocnuva da lae da navreduva,nekulku posta napisano i toa da ti se zgadi sto imaat pisuvano.Tuka placat da i se ispovedaat oti bile izbrkani od forumot,otvorete si svoj forum pa nema nikogas da ve izbrkaat.

zdravoo swimaa ... ljudi moze mala pomoc imam jedu listu sa 1000 kanala i treba mi pomoc kako da ih otworim ali neznam kako ... ko se razume neka mi se ja wi hwalla unapred

Mali jesi li i ti dupelizas ko te poslao:cool::eek::confused:
Ne jas sum gazoebac stom sakas da znaes,si barase takov odgovor ,tebe pa nikoj ne te prasa oti se javuvas ili uste eden profil tuka od mnogute otvoreni.Neznaes ni sam kolku gi imas.
Tipicno za tebe .

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom