Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Telekom Srbija na satelitu pokreće DTH-paket!

Kompanija Telekom Srbija će gledaocima obezbijediti pristup najnovijem sadržaju koji će se emitovati sa ključne orbitalne pozicije od 23,5 stepeni istočno kompanije SES. Kompanija SES je jučer objavila da je sa kompanijom Telekom Srbija, najvećim telekomunikacijskim operaterom u Srbiji, potpisala višegodišnji ugovor koji podrazumijeva uslugu više transpondera Astra satelita u svrhu pokretanja najnovije DTH (Direct-to-Home) platforme kompanije Telekom Srbija, čije će emitovanje početi sredinom decembra.

Telekom Srbija će uz pomoć nove DTH platforme emitovati više od 150 kanala, od kojih će do 30 biti emitovano u HD formatu. Svi javni TV kanali u Srbiji takođe će biti dostupni putem ove platforme, što će gledaocima omogućiti kompletan izbor sadržaja dostupnog na tržištu. Dodatni kanali biće dostupni u “Free-to-Air” ponudi.

Više informacija uskoro!

Pozdrav

Delice risivere sa ugradjenom enkripcijom odnosno bez kartica, tako da nista od koncerta i pevanja.

cao ljudi pozdrav svima mozwl.iko da mi pomogbe listom ksport itd.. hvalla pozdrav lijep dan kisa pada :)))

[QUOTE="bayernforever, post: 8538712,

Sto si me bre banovao opet,sta sam vam radio?
Kakav je ovo razlog "For the reason : lutak zbog vredjana administracije"?
Nije me bilo dva dana tamo
Kako mozes ovdje bit sa jednim nikom a tamo sa drugim sta se skrivate svi takve bi ja sve banovao do jednog pa makar na forumu ostalo samo 5 ljudi

Последно уредено:
ssiptv neucitava kanale kako treba.... tj listu htjeo bih ga deinstalirati i ponovo instalirati neznam proceduru[DOUBLEPOST=1542811083][/DOUBLEPOST]
kojega moga koji je tebi???
одиш на страната од ssiptv преку броузер мозила,или који користиш
избираш твој телевизор,или го додаваш телевизорот,преку кодот преку телевизорот
имаш на броузерот,избриши ,додади листа и зачувај,види и форматот на листата m3u,m3u8

Код:
Fri, 21 Dec 2018 02:51:00 GMT
http://lista.iptvcs.eu:80/get.php?username=Gilson_Paranhos&password=4ADYgRbBA8&type=m3u

Pozdrav

одиш на страната од ssiptv преку броузер мозила,или који користиш
избираш твој телевизор,или го додаваш телевизорот,преку кодот преку телевизорот
имаш на броузерот,избриши ,додади листа и зачувај,види и форматот на листата m3u,m3u8
znam to preko browsera al nije to to pak tnx

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom