K
kr1z@
Гостин
Ti gledas da ti mi resavamo probleme sa podrskom korisnika tvog servera.problemi sa grunding tv ssiptv zna li tko upute?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ti gledas da ti mi resavamo probleme sa podrskom korisnika tvog servera.problemi sa grunding tv ssiptv zna li tko upute?
Kako mozes ovdje bit sa jednim nikom a tamo sa drugim sta se skrivate svi takve bi ja sve banovao do jednog pa makar na forumu ostalo samo 5 ljudi[QUOTE="bayernforever, post: 8538712,
Sto si me bre banovao opet,sta sam vam radio?
Kakav je ovo razlog "For the reason : lutak zbog vredjana administracije"?
Nije me bilo dva dana tamo
ssiptv neucitava kanale kako treba.... tj listu htjeo bih ga deinstalirati i ponovo instalirati neznam proceduru[DOUBLEPOST=1542811083][/DOUBLEPOST]кој проблем имаш?
на груднинг нешто ссипт е поразличен?
kojega moga koji je tebi???Ti gledas da ti mi resavamo probleme sa podrskom korisnika tvog servera.
одиш на страната од ssiptv преку броузер мозила,или који користишssiptv neucitava kanale kako treba.... tj listu htjeo bih ga deinstalirati i ponovo instalirati neznam proceduru[DOUBLEPOST=1542811083][/DOUBLEPOST]
kojega moga koji je tebi???
znam to preko browsera al nije to to pak tnxодиш на страната од ssiptv преку броузер мозила,или који користиш
избираш твој телевизор,или го додаваш телевизорот,преку кодот преку телевизорот
имаш на броузерот,избриши ,додади листа и зачувај,види и форматот на листата m3u,m3u8
Pitaš google on sve zna: https://www.google.hr/search?q=ssip...0.69i59j0l5.6108j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8ssiptv neucitava kanale kako treba.... tj listu htjeo bih ga deinstalirati i ponovo instalirati neznam proceduru[DOUBLEPOST=1542811083][/DOUBLEPOST]
kojega moga koji je tebi???
Ovde se zove drkajlo a tamo se zvao jebajlo,koji ti se to dzukajlo vise svidja?Kako mozes ovdje bit sa jednim nikom a tamo sa drugim sta se skrivate svi takve bi ja sve banovao do jednog pa makar na forumu ostalo samo 5 ljudi