Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Vucic kaza deka i Tadic kupil mercedes no ne kaza kako i na koj nacin.
Kaj nas nikoj ne smeese da zucne deka e nabaveno blindirano vozilo. Ne znam ni dali ministerstvo za vnatresni raboti e nadlezno za nabavka na ovakvo vozilo. Somnitelno zosto vlasta kriese, a ako ne bea bombite nemase da znaeme deka imame takov mercedes.
Citajki moze da se vidi koj kako e ofarban. Mene mi lici na dve navivacki grupi koi se pcujat, karaat i tepaat, a nivnite upravi ja mestat utakmicata :). Gledacite si odat ne sakaat da gledaat gadosti.
Знаеш ли дали во Србија зуцнал некој за тамошното возило? И дали треба да се шират тие работи? Можеби се доверлива работа.
Дали ти знаеше дека владата после уривањето на владиниот авион кај Мостар кога загинаа Борис Трајковски и останатите купи владин авион? Тоа е и многу поскапа работа од Мерцедесот, а и никој не кажа. И никому ништо, кој од тоа прави проблем? Тој авион е потреба и се купил.

saskon

Член од
22 август 2008
Мислења
2.231
Поени од реакции
5.465
Gorgija preskoki me, mene ne me interesira nitu tvojata nitu drugata boja.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.772
Поени од реакции
17.000
Која земја во Европа или па во светот има попис без националност? Во кој универзум таков попис е разумна одлука?
попис на кокошки и слично, веќе кај кравите имаат пасоши со прецизна раса ...

Член од
29 декември 2007
Мислења
582
Поени од реакции
1.363
Член од
12 март 2009
Мислења
20.772
Поени од реакции
17.000
Вучиќ не нè мрази, само нè презира
абе морону, ова е одговор за заебанциите со српската амбасада и измислениот српски геноцид врз албанците... чекај ако некогаш дојдеме до вратата на ЕУ, па ако треба И од Србија благослов да добиеме:confused:

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
добро би било да ја потенцираш и дволичноста на подржувачите на денешниот летечи циркус во однос на тоа прашање..
Викаш, овие протестираа, влегоа во собрание, кога беше Талат ставен министер од страна на Груевски, а сега истите што тогаш протестираа, го ставија спикер?
Не сум бил тука кога се десило тоа, затоа не го потенцирам.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.772
Поени од реакции
17.000
Груки добил азил
https://www.alsat-m.tv/mk/груевски-на-фејсбук-добив-азил-од-унга/
Че видиме некоја оставка? Не че видиме.
Во некои култури за тривијалности луѓето прават сепуку, кај нас одговорност се превзема само ако се јави на телефон американски амбасадор.
Сијарто: Груевски сите граници ги премина легално

сите 4 граници, дури, значи и МКД /АЛБ ?? ..ако на граничниот премин Блато немало званично писание, на граничниот премин не се должни по службена должност да пратат ФБ и да гледат ТВ24 :confused:[DOUBLEPOST=1542726514][/DOUBLEPOST]
сега ќе му го лајкне статусо Фатиме :P

Член од
6 јули 2017
Мислења
2.273
Поени од реакции
1.487
Ех патологијо.
Ќути бе Ѓорѓија, сите што го мразат паторот на лексилиум се, а гледаат како се силувани во мозок од зајакот.
Сега ќе ги фати период кога ќе треба да сватат дека се зајебени.
Ти ќути, не нудиш никакво реално мислење, одиш навијачки, и само дупиш од страна, на овие кои сега сваќаат колку се...
Не турај сол на рана,
Денес Кљакачот зеде азил, на форумот ги нема дежурните, Хан си кажа за колку години ќе влезиме, вучич кажа дека немало потерница, загадувањето ќе се решавало од 2025.. од убо поубо, радуј се

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Ми се гади од статусот на Груевски што денес го објавил.
Тој статус е сублимат на неговото 11 годишно владеење, истиот принцип на болна нарцисоидност, лажење, замена на тези и манипулации.
Гомнарот стигна дотаму да се прикажува како борец за каузата, се доживува како некој револуционер, Драган Богдановски, не гледа у очи и ни се смее, како да немаше основи за обвиненија, како да не требаше да оди на суд или во затвор.

Ама уште повеќе ми се гади од мизерии кој тој статус сега го споделуваат, лајкуват и го подржуваат.

А во моментов најмногу ми се гади од Заев, кој свенсо и договорено му дозволи на гомнарот да го направи ова, капак на тоа што скоро ја укина државата, и тој исто не гледа во очи и ни се смее, како ни обеќаше правда за сите, дека сите ќе одговараат, дека нема да го менува Уставот, дека ќе го зачувал достоинството на државата.

И така, Грујо херојот ќе се бори од туѓина за еден ден на ни се насади пак како премиер, името сменето, Грујо чист за таа работа, 27 априлските „јунаци“ се пред амнестија, Заев ќе ги со одработи неговото, а сите ние заебани.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom