- Член од
- 24 јули 2016
- Мислења
- 2.456
- Поени од реакции
- 4.009
Ocemo mi Hrvati ove Engleze srusit danas aaa hehhehekako da stavim na planet sport 2 kad je slikal 1 na dva ide savsim drugo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ocemo mi Hrvati ove Engleze srusit danas aaa hehhehekako da stavim na planet sport 2 kad je slikal 1 na dva ide savsim drugo.
ima da ih pojedemo hhahhaOcemo mi Hrvati ove Engleze srusit danas aaa hehhehe
Mislis da ce se desi neko cudoOcemo mi Hrvati ove Engleze srusit danas aaa hehhehe
koliko para ti je prodal ova lista.samo da se zahvalim @zokiniko koji mi je poslao listu prije desetak dana i koja jos uvijek savrseno radi i @panelrazarac naravno od kojeg sam takodje tu i tamo dobijevao dobre liste.......Hvala ljudi
Nema sta da te pitam na slika ti pise da nemas informazija sta ide znaci neznas sta gledas samo si stavljas slika bez veze.Прегледај го приврзокот 199736 Stvarno mi nisi jasan sa tim svojim sarkasticnim komentarima!Pa koliko ja znam Planet Sportovi su se pojavili ne tako davno,a ti pises tek da bi nesto iskomentarisao.Jel hoces mozda sliku i sa datumom i tacnim vremenom?Evo ti jedna sa tacnim vremenom da se ne sekiras!A sad ces pretopstavljam da pitas gde je epg!
Ti si bas zato "omiljen" na svim forumima jer si jedinstven pa cak i na tvom maticnom Kaldata koliko vidim.Bas si smesanNema sta da te pitam na slika ti pise da nemas informazija sta ide znaci neznas sta gledas samo si stavljas slika bez veze.
U 5 ti napisem dok vidim hahahMislis da ce se desi neko cudo
Ovi momci pomažu ljudima.nije sve u parama.koliko para ti je prodal ova lista.
koliko para ti je prodal ova lista.
Englezi igraju sa viceprvakom svijeta,znam da boli al tako je,izgleda da je na pomolu "čudo"Mislis da ce se desi neko cudo
Imam listu od zokiniko i od panelrazarac što mi radu več 6 mjeseca zato da znate da su oni pravi ljudi i da nikak od nikoga nisu uzeli para garantujem sa zivot poz svima i ugodan dan.Ovi momci pomažu ljudima.nije sve u parama.