Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne mi ja svakjash poentata. Eden takov bogatash koj poseduva milijardi evra da si dozvoli so komshiite vo zgrada da se rasprava za parking ili prisvoen sprat e chista glupost. Mozne da ja kupi zgradata na EU vo Brisel so tie pari, demek milijardi evra ....So tolku pari mozhe da bira kade da bara azil ili vie naivno mislite deka EU ne go sakaat pa ke go isporacha na nashite slechkovci vo Makedonija....Од каде знаеш ти каде живее и дали тоа не е тврдина? Познавам луѓе шо се исселија од таа зграда за да може тоа патолошко гомно да глуми маченик. Не можеа кола да си паркираат у зграда каде што си решиле дом да направат. Им се шетаа мајмуни по цел ден горе-доле по тоа зградата. Којзнае колку катови има споено. Ама не живеел во некоја резиденција, скромен бил - жими к***ф, тоа за вас лоботомирани вморони. Да му влезат со багер сеа, на златна шоља ќе го фатат као кења.
Тој застануеше на 500 метра пред камери и новинари да ја смени колата у која се вози, па ќе праи зградишта, куќишта...има тоа, негде, не овде....таму си е сега, со дечко му.Ne mi ja svakjash poentata. Eden takov bogatash koj poseduva milijardi evra da si dozvoli so komshiite vo zgrada da se rasprava za parking ili prisvoen sprat e chista glupost. Mozne da ja kupi zgradata na EU vo Brisel so tie pari, demek milijardi evra ....So tolku pari mozhe da bira kade da bara azil ili vie naivno mislite deka EU ne go sakaat pa ke go isporacha na nashite slechkovci vo Makedonija....
Jas ne znam shto ima zemeno ili ne. Se tereti za milijardi evra a se rasprava so komshiite za parking. So tie pari mozhel privatna armija da angazhira i mozhat samo pod prozor da mu pluknat.vistinata e deka covekot nema nikakvi pari zemeno inaku zarem bi ziveel vo stan????????
(ДОКУМЕНТИ) Еве како фирмата на Анѓушев, со нелегален документ од УЈП извлекува милиони од ФЕНИ!
Претходни текстови:
Целокупната документација на нелегалната цесија
(ВИДЕО) Интервју со Слаѓана Тасева
Ајде @Bafra објасни им дека се е легално и дека со ова ја нарушуваат репутацијата на научникот, чесен претприемач и политичар, Господинот Кочо Анѓушев![]()
Pocnuvash da zvuchish patetichno do nemajkade... ja menuval kolata ...gospod da chuva i da brani.Тој застануеше на 500 метра пред камери и новинари да ја смени колата у која се вози, па ќе праи зградишта, куќишта...има тоа, негде, не овде....таму си е сега, со дечко му.