Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.867
Друга беше таа што го изгуби детето, не беше Анета Кочишки.
Шо знам, ја знам дека она му е сестра на Логин, а Логин заради тоа го тепаше Бетмен у кафич затоа што кажа оти било океј тие што ги испозатвориле кај/со Велија.
Може погрешно сум сфатил дека она била таа.

Член од
6 јули 2017
Мислења
2.273
Поени од реакции
1.487
Не ми е јасно, паторот беше лице кое е под висок ризик да избега? Мислите не знаат каде е? Нешто смрди

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Не ми е јасно, паторот беше лице кое е под висок ризик да избега? Мислите не знаат каде е? Нешто смрди
Пуштен, пуштен а фактички го кријат.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
По кучи зимат жени.
Дашанса затворат македонски...

Мислам одамна реков; се мени име и останато, никој од големите нема да лежи, тек ќе почне враќањето на евроните... се оди глатко, според планот.

F.E.A.R.

The Harem King
Член од
11 јуни 2015
Мислења
883
Поени од реакции
1.411
Не гледам поголем доказ од ова дека самиот се докажува дека е квази-патриот. Не за мене туку за народот. Или се уште че го бранат? Ако беше вистински патриот че ја прифатеше затворската казна.

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.996
Дали форумскиот гној иреал сега ќе бара оставка од пајакот?
Голема филозофска дилема е: со задоволство би да јаде гомна против Спасовски, ама г'з би дал паторот да е негде на Белизе, као прав родољуб и војвода.

Член од
1 ноември 2005
Мислења
2.142
Поени од реакции
1.256
Najgolemiot kriminalec vo istorijata na Makedonija, se tereti za milijardi evra, zhvee vo stan, A be budala, da sum jas so tolku pari tvrdina ke si izgradam i ke si angazhiram privatna vojska od USA da me chuva, kakva Shutka kakvi lajna.
So tie pari mozhe komotno da kazhe: Drzhavata, toa sum Jas...i ich oko da ne mu trepne.

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.996
Najgolemiot kriminalec vo istorijata na Makedonija, se tereti za milijardi evra, zhvee vo stan, A be budala, da sum jas so tolku pari tvrdina ke si izgradam i ke si angazhiram privatna vojska od USA da me chuva, kakva Shutka kakvi lajna.
So tie pari mozhe komotno da kazhe: Drzhavata, toa sum Jas...i ich oko da ne mu trepne.
Од каде знаеш ти каде живее и дали тоа не е тврдина? Познавам луѓе шо се исселија од таа зграда за да може тоа патолошко гомно да глуми маченик. Не можеа кола да си паркираат у зграда каде што си решиле дом да направат. Им се шетаа мајмуни по цел ден горе-доле по тоа зградата. Којзнае колку катови има споено. Ама не живеел во некоја резиденција, скромен бил - жими к***ф, тоа за вас лоботомирани вморони. Да му влезат со багер сеа, на златна шоља ќе го фатат као кења.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.960
Поени од реакции
41.237
Не гледам поголем доказ од ова дека самиот се докажува дека е квази-патриот. Не за мене туку за народот. Или се уште че го бранат? Ако беше вистински патриот че ја прифатеше затворската казна.
Од сите можни работи го осудија за најглупата работа во која можда и најмалку бил вмешан и имало најмалку криминал(лупам од рака). Можеше комотно да си се пријави и да одлежи 2 години. За понатаму да има основ да се правда дека не бил крив и бил политички реваншизам со што он испаѓа прав патриот у очите на едните. А лошите дечки се заев и компанија. Тоа е политиката бе до кога да ги учам. :D

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Какви протести памтам пред 4-5 г. За воља на вистината бугарската политика секоj ден станува подосадна. Башка и во Софиjа се преселив да уживам така да дури се трудам намерно да не пратам што се случува да не се нервирам за џабе :pivo2:
Готово јас гасам интернетот. :pos::pos:

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.561
Шо знам, ја знам дека она му е сестра на Логин, а Логин заради тоа го тепаше Бетмен у кафич затоа што кажа оти било океј тие што ги испозатвориле кај/со Велија.
Може погрешно сум сфатил дека она била таа.
На темава ти само знаеш бурек да јадеш и тоа ти е. Таа Анета му е снаа на тој Логин што го бамкаш, јебао те и Логоф.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom