potpis na kraj dekemvri ili sredina na januar naredna godina.pozdravNisto za falbi ne mrdame za potpis kojznae kolku ke cekame.
potpis na kraj dekemvri ili sredina na januar naredna godina.pozdravNisto za falbi ne mrdame za potpis kojznae kolku ke cekame.
Posrednicive mene mi baraja okolu 300evra, mi spomnaa deka sega ima zakon i mora da pocekas okolu 6meseci od izdavanje drzavjanstvo pa da mozes da ja smenis od mk na bugarska...znae li nekoj kolku kosta promena na vozacka b kategorija
да ама вака ми е картончетоНе беше 2017?
So kakvi dokumenti ja pocna procedurata za da te stavat na dopolnitelna?21 март 2017 интервју
Ми бараат дополнителен документ заклучно со 20.08.2018 и сеуште стои така, однесен е документот уште првата недела од коа се има сменето текстот(јуни 2018). Некој да ми каже по кој редослед одат преписките? Што да отчекувам во скоро време?
Drugar vleze li vo 4ti mesecда ама вака ми е картончето
To znaci deka treba da castis.Oficijalno bugarka stana.zdravo, sakam da prasam za mojot roditel brojceto izlezeno .. Вашата преписка е вклјучена в Указ 86 от 2018 год. Можете да резервирате час, за да получите удостоверението си лично. Можете да направите нова резервација само ако сте пропуснали п'рвата резервација. sto ponatamu blagodaram..sto znaci toa
Абе патриотиште бе...
Koga bese na intervju i so kakvi dokumentizdravo, sakam da prasam za mojot roditel brojceto izlezeno .. Вашата преписка е вклјучена в Указ 86 от 2018 год. Можете да резервирате час, за да получите удостоверението си лично. Можете да направите нова резервација само ако сте пропуснали п'рвата резервација. sto ponatamu blagodaram..sto znaci toa
pa ima od intervju godina denaKoga bese na intervju i so kakvi dokumenti
Кога беше на интервју и каде?