Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
13 март 2018
Мислења
11
Поени од реакции
7
Eto editovao sam post, da ti bude jasnije. Kako da ti dam build u korisnijem obliku od besplatnog. I dalje ti nemaš pojma o čemu ja pričam...
Haha, što je najjače, dao si link za m3u listu od mojih kolega sa druge grupe, Phoenixreborn, to je lista iz njihovog builda, a nemaš pojma ni šta si postavio.
 
S

sve za iptv

Гостин
Ma trudim se da te skontam ;) vidis link koji sam postavio se koristi u svim playerima i nije ogranicen samo na Kodi ! Pozzz
 
S

sve za iptv

Гостин
Ne nisam jer pogledaj koliko ih je ovdje koji postavljaju linkove klik ili vec iz neki drugi interesa da bi imali vise clanova itd , onako pustis ljudima jednu stream url i svima dobro ;) posluzi se kome treba a Kodi nema :)
 
S

sve za iptv

Гостин
Ok ti imas i drago mi je zbog tebe u svakoj IPTV listi ima mbogo vise nego sto ti reklamiras a Bulida i Adona masa a ovaj i jos par njih ti neces dostic jos za par god ;) ... Ziv i zdrav bio i ugodan i uspjesan daljni rad na tvom bulidu !

@Torpedo ma nece :) ovdje vecina nema pojma ;) ko o cemu pise !
 
Член од
21 јули 2018
Мислења
45
Поени од реакции
25
Moze li neko da mi posalje neku ex-yu listu koja ce malo duze da potraje, Unapred se zahvaljujem ! Hvala !
 
Член од
13 март 2018
Мислења
11
Поени од реакции
7
Imamo 9281 člana, tako da me ne interesuje gomilanje članova ni reklamiranje, pomenuo sam to samo da bih učinio nešto dobro za forum, jer zbog obaveza oko prevođenja filmova i uređivanja filmske sekcije u buildu, nemam vremena da se bavim m3u listama, pa nemam drugi način da se odužim onima koji mi ovde nekad daju neku listu, nego da ih obavestim gde imaju druge vidove uživanja, npr. u filmovima i serijama, totalno free.
Što se tiče snifanja, nije problem, među tolikim brojem korisnika, sigurno ima i "snifača" koliko hoćeš.
 
Член од
8 февруари 2018
Мислења
6
Поени од реакции
3
Член од
3 ноември 2016
Мислења
177
Поени од реакции
138

Kajgana Shop

На врв Bottom