Almeida
поет, мрачна сила, гад
- Член од
- 15 февруари 2015
- Мислења
- 7.563
- Поени од реакции
- 19.993
Колку си бос и плиток.Напротив, ти коментираш што ти е тебе желба, а не согласно законските прописи. Јас цело време посочувам закони, не зборувам како тебе, ти е мерак некој да оди в затвор, па треба да оди. Да не повторувам.[DOUBLEPOST=1541676876][/DOUBLEPOST]
Не знам која ти е поентава...!!![DOUBLEPOST=1541677026][/DOUBLEPOST]
„Огромен број“ е според она што го знаеме сите, од пријателите, роднините, познаници... Луѓето меѓу себе дискутираме и знаеме какво е расположението.
Друго е прашањето за договорот со Грција.
"Мене ми било кеиф дека некој одел у затвор."
Јас, пиле неписмено, као свесен и интелигентен чинител у еден општествен систем ќе бидам задоволен и ќе се чувствувам сигурно и праведно кога неселективно ќе се спроведуе правда на дело. Немам никакво сочувство за неписмено, нешколувано, исфрустрирано говно што создаде криминална мрежа со која се инсталираше во институции и со пресија, уцена, измама и ликвидации се обидуваше да му се иссере на системот.
Со среќа нека ти е ќорката и да ви се множат, а тебе ти посакувам да дремеш пред судот, пошо не ти се идеше на коректен протест против договорот со Грција, пошо поише те води аналниот афинитет кон лидерот отколку чувствата кон државата и народот!