Сумаа која ќе ја дадеш за возилото во Бугарија,подели ја на пола и тука некаде ќе го добише износот кој нашиве ќе ти го земат,колата ќе ти излезе некаде околу 6 иљади евраsakam da kupam vozilo od bugarija audi a4 2006 god euro 4 koe kosta okolu 4 iljadi evra dali znajj nekoj uste kolku pari ke mi se potrebni do registracija da gi sredam dokumentite
okolu 9000 ti e osiguranjeto a tehnickiot 5000 sose patni rroskovi. 1400 denari za tablici, 150 denari za lepenka. racubaj koga ke ja doneses odma napravi servis mal, maslo, filter, vozdusen i naften filter i obavezno klavanje na kompjuter i smenuvanje na plocki.sakam da kupam vozilo od bugarija audi a4 2006 god euro 4 koe kosta okolu 4 iljadi evra dali znajj nekoj uste kolku pari ke mi se potrebni do registracija da gi sredam dokumentite
Цената на колата што ја купиш и плус една третина од цената на колата за давачките ,а не на полаsakam da kupam vozilo od bugarija audi a4 2006 god euro 4 koe kosta okolu 4 iljadi evra dali znajj nekoj uste kolku pari ke mi se potrebni do registracija da gi sredam dokumentite
...најмалку уште толку!sakam da kupam vozilo od bugarija audi a4 2006 god euro 4 koe kosta okolu 4 iljadi evra dali znajj nekoj uste kolku pari ke mi se potrebni do registracija da gi sredam dokumentite
Прашај го @valvoline тој е поупатенКако најевтино да транспортирам половна кола од Германија?
Опцијата јас да ја возам отпаѓа.
Дали да платам човек да ја вози до МК, дали по камион или по воз...?
Воз Германија - Б'лгарија чини 400Е мислам дека до Македонија нема да е помалцеКако најевтино да транспортирам половна кола од Германија?
Опцијата јас да ја возам отпаѓа.
Дали да платам човек да ја вози до МК, дали по камион или по воз...?
https://www.wirkaufendeinauto.de/?MID=DE_RDD_1_0_0_0_0_0&img=werbungЗдраво сакам да прашам колку ќе ме кошта царина при увоз на Mercedes C220 2015год од Германија. Од таму би го купил 17-18 бруто (Нето некаде 14-15 излага). Фала