Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Белл останува во Питсбург. Не може да игра за друга екипа пошто нема потпишано френчајз таг до 4 саатот денеска.
Не беше уште 4PM ET кога пишавАко не ја преседи цела сезона и се врати, Питсбург автоматски го имаат еден од топ3 нападите во лигата. Но и еден од топ3 најглупи тренери...
Инаку дефинитивно лузерски потези на Грин Беј и Детроит, не ја глеам поентата ни кај обете екипи да се ослабнуваат краткорочно и да одат на пикови.
Од друга страна, ко да ја фати и НФЛ замавот на НБА во градење супертимови, бар на сезона, колку што дозволува капот, еве Фили и Ремс стануваат такви...
49ерс-Рејдерс
Ел Тенкико утре![]()
Едвај ја чекам утакмицата.
Ако добро памтам и лани само една недела беше разликата.[DOUBLEPOST=1541124855][/DOUBLEPOST]Нешто многу расположен ми е Груден....Чекај малце...не треаше порано зимсково сметање на времево 2-3 недеи разлика со САД? Сеа само една недела имавме од рани утакмици....
Ќе ти верувам, ваљда ја сум бил грешка со ова, не знам зашто мислев повеќе дека се ..Ако добро памтам и лани само една недела беше разликата.[DOUBLEPOST=1541124855][/DOUBLEPOST]Нешто многу расположен ми е Груден....![]()
Една недела покасно они мењаат време.Ќе ти верувам, ваљда ја сум бил грешка со ова, не знам зашто мислев повеќе дека се ..