- Член од
- 15 октомври 2018
- Мислења
- 19
- Поени од реакции
- 28
2018 ili 2017god.Bidejki intervju avgust 2018 ke pocekaat edna god. za da se smeni statusotDali nekoj so intervju od avgust 2018 mu e smenet statusot?
2018 ili 2017god.Bidejki intervju avgust 2018 ke pocekaat edna god. za da se smeni statusotDali nekoj so intervju od avgust 2018 mu e smenet statusot?
Najmalku se dava na makedonci povece statisticki imaat zemeno moldavci i ukrainci taka da samo gomna jadat.https://markukule.mk/нема-повеќе-бугарски-пасоши-за-македо/[DOUBLEPOST=1541077416][/DOUBLEPOST]Ima li nekoj evidencija kolku pasosi dosega se izdadeni po zemji sto trubat samo na makedonci davale?
Dali nekoj so intervju od avgust 2018 mu e smenet statusot?
Procitaj malku po forumov Denes pisaa deka im potpisale ukaz a na polozitelno bile od 27 juni znaci kae da e ke ti potpisat.[DOUBLEPOST=1541078514][/DOUBLEPOST]Zdravo
Dali moze nekoj da mi pomogne
Cekam za potpis za dobivanje Ukaz od 10 Juli a na intervju bev 12.06.2017..dali znae nekoj dali procedirata e stopirana sega i za kolku vreme potpisuva Viceprezidentot. Odam preku tetka....i dali nekoj znae dali pocnaa da gi odbivaat tie preku rodnini...fala vi
Od prilika po edna god.se menuva statusot .Mozebi destina edinaeset meseci.мене, ако ова се важи
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brat pocekaj malce red ima..ke si pocekas Nov Si....ama koj cekal docekal Koj nee cekal gi sobral ostatocite od drugiteDali ima nekoj od januari 2018 sto bil intervju i da mu se smeni status zadolzitelna na finalna ?
И повторно вреѓаш. Моето познавање на правото не се заснова на познавање на правото од клупа пред зграда. Ама, кога немаш капацитет за културен разговор, тоа е тоа. Од тие како тебе, правото кај нас пропадна.Не реков дека си не нормална, што е нормално за еден, не е нормално за друг. Ти држи се во границите на колективните стандарди и ќе си ок.
Ако се разбираш во правни работи, тогаш се гледа зошто ни оди државава надолу. Ех сештолози. Глупо е да мислиш дека се резбираш, а наседнуваш на толку провидни лаги[DOUBLEPOST=1541016884][/DOUBLEPOST]
Остави бе џабе не веруваат и да им нацрташ.
za 1-2 nedeli najkasno ke se smeni vo finalnaZdravo , ako moze nekoj da mi kaze koja e postapkata do pozitivnen odgovor i kolku se ceka za finalno. Jas bev na intervju vo noemvri 2017 . Momentalno na statusot mi pisuva: :Vi pretstoi da bide izvrsen finalen eksperten pregled predi da bide razgledana od Sveta po grazdanstvo".
Ako znae nekoj neka mi kaze.
Fala mnogu
a nie sto sme na dopolnitelna koga ke ni se smeni za 1-2god ke se smeni li, vo finalna?za 1-2 nedeli najkasno ke se smeni vo finalna
posle cekas polozitelno
Од кога ти се промени во Финален преглед?Zdravo , ako moze nekoj da mi kaze koja e postapkata do pozitivnen odgovor i kolku se ceka za finalno. Jas bev na intervju vo noemvri 2017 . Momentalno na statusot mi pisuva: :Vi pretstoi da bide izvrsen finalen eksperten pregled predi da bide razgledana od Sveta po grazdanstvo".
Ako znae nekoj neka mi kaze.
Fala mnogu
па кога подадов вака пишуваше..Procitaj malku po forumov Denes pisaa deka im potpisale ukaz a na polozitelno bile od 27 juni znaci kae da e ke ti potpisat.[DOUBLEPOST=1541078514][/DOUBLEPOST]
Od prilika po edna god.se menuva statusot .Mozebi destina edinaeset meseci.
Од кога ти се промени во Финален преглед?
Со овој статус ќе чекаш 2 месеци па ќе ти се смени во Положително становишпте.
Потоа ќе чекаш 2-4 месеци за потпис.
Од кога ти се промени во Финален преглед?
Со овој статус ќе чекаш 2 месеци па ќе ти се смени во Положително становишпте.
Потоа ќе чекаш 2-4 месеци за потпис.