Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
9 март 2017
Мислења
68
Поени од реакции
95
Zdravo dali ima promeni kaj tie sto se bile od 2015 od dopolnitelna prefrleni na finalna, dali ima odobreno na pozitivno ili negativno za izdavanje ukaz.

Член од
17 јуни 2015
Мислења
8
Поени од реакции
22
Денес потпишани укази.Јас и сестрами со документи од чичко а таткоми со документи од брат.Интервју мај 15 2017 во софија,положително јас и сестрами од 26 јуни(само таткоми беше на проверка од в.п) со среќа на сите

Член од
2 мај 2018
Мислења
136
Поени од реакции
142
нови промени од дополнителна во финална има ли..? Да не ја закочија и таму.. пишете ако се сменило на некој од денеска на натаму за да знаеме ние што чекаме до кај е..
Tek tuk po eden vo mesecot zemaat od dopolnitelna kolku da se kaze deka rabodata se tera na dobro , inace si furkaat od 2017 sto si bile na intervju . PRED AFERAVA RAZBRAV PROJATEL OD DOPOLNITELNA POMINA POZITIVNO OD 2015 ....sega bog znae koga rakata ke ja pustat od dopolnitelnite

Член од
9 јануари 2015
Мислења
196
Поени од реакции
156
Се потпишуваат укази, се менуваат од финална на потпис, само ние од декември 2017 на интервју никако да ни се смени од образувана преписка во финална :)

• Ми се допаѓа
Reactions: b.g
Член од
9 март 2018
Мислења
18
Поени од реакции
31
Се потпишуваат укази, се менуваат од финална на потпис, само ние од декември 2017 на интервју никако да ни се смени од образувана преписка во финална :)
Poleka ke bide. Jas bev na intervju mart 2017, a vo finalna mi se smeni vo mart 2018. Edna polna godina cekav.

Член од
30 октомври 2017
Мислења
70
Поени од реакции
72
Tek tuk po eden vo mesecot zemaat od dopolnitelna kolku da se kaze deka rabodata se tera na dobro , inace si furkaat od 2017 sto si bile na intervju . PRED AFERAVA RAZBRAV PROJATEL OD DOPOLNITELNA POMINA POZITIVNO OD 2015 ....sega bog znae koga rakata ke ja pustat od dopolnitelnite
nie od dopolnitelna sto ne sme mrdnale vekje skoro 2god od podavanje na dopolnitelni dokmenti izgleda ke ja platime smetkata za site ostanati...ova e zanikade.

Член од
9 јануари 2018
Мислења
21
Поени од реакции
15
Dali ima nekoj od januari 2018 sto bil intervju i da mu se smeni status zadolzitelna na finalna ?

Член од
27 септември 2010
Мислења
737
Поени од реакции
453
Денес потпишани укази.Јас и сестрами со документи од чичко а таткоми со документи од брат.Интервју мај 15 2017 во софија,положително јас и сестрами од 26 јуни(само таткоми беше на проверка од в.п) со среќа на сите
Cestito

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom