Се спомнува и те како, прогуглај ги насловите...
Нашиве ако не додадат нешто не се живи.Никаде не се споменуваат Македонци по пбугарските медиуми.
Kaj mene pisuvase 80 % bugari, 10% romi i 10% turci. Dali ima sansi da me odbijat?Само со братутед одбиваат!Најдобро ти е да си извадиш потврда од Струмица со предок којшто е роден пред 1920 во село кадешто 100% од населението во тој период се изјаснувале како блгари!
Има шанси да те одбијат и со 100% Бугари, ништо не е сигурно. 20% Турци и Роми не е лоша статистика. Претпоставувам ќе имаше поголем проблем ако тие 20% беа Власи или Срби.Kaj mene pisuvase 80 % bugari, 10% romi i 10% turci. Dali ima sansi da me odbijat?
https://youtu.be/KoGFfTfo6QE
Нашиве ако не додадат нешто не се живи.Никаде не се споменуваат Македонци по пбугарските медиуми.
I kaj mene potvrdata ne s esekavam, ama sekako ne bese 100% bugari, imas eisto i romi i srbi i vlasi...Има шанси да те одбијат и со 100% Бугари, ништо не е сигурно. 20% Турци и Роми не е лоша статистика. Претпоставувам ќе имаше поголем проблем ако тие 20% беа Власи или Срби.
Да ама секој пат пак тиа ккао нас се во загуба. ке има проверки па овака па пнака да се даваат потврдите по терк..Овие повторно со ДАБЧ.
На секои две-три години истата приказна се случува. Да, дури и птичките знаат дека има корупција на големо во истата агенција + ВМРО од Бугарија дебело профитира од истото.
Ама како и секоја измината ситуација - секое чудо за три дена. Ајде да видиме ова чудо како ќе заврши.
Само што тој дел од коалицијата на власт (делот на Обединети Патриоти) во моментов е од сите страни растргнат и со афери. Ваљда Бојко им враќа за нивни глупости...дневна политика.
Jas na 23.11.2017 uste na zadolzitelnaНекој декември што бил на интервју 2017 да му се сменило во финална ?
08.11.2017. - jos zadolzitelna...Jas na 23.11.2017 uste na zadolzitelna