Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 септември 2010
Мислења
737
Поени од реакции
453
мислев на указите уште ли ги чекаш да ти ги пуштат от софија!пасошите враце ли ви се или уште ги немате![DOUBLEPOST=1540775827][/DOUBLEPOST]
сум одел и со нив УДОБНОСТ и КОМОЦИЈА 0 но ке ти завршат работа.[DOUBLEPOST=1540776372][/DOUBLEPOST]
честито инаку ме интересира кои граници ги помина сигурно има земји кој ке прават проблем плус ме интересира малку повеке за таа ЗДРАСТВЕНА картица или што и да е што ја пиша еден член тука некој кој ја има таа мака поминато да објасни дали стварно треба дали му ја побарале некому надвор,ве молам пишете...[DOUBLEPOST=1540776750][/DOUBLEPOST]
АЈДЕ АЈДЕ со ГОСПОД напред во оваа нова недела до потпишани укази гледам тука и на фемина МАЈОТ го чистат баеги добија,јас сум првата недела от јуни 64xx/2016:)
Ajde nedelava ili drugata najkasno ke ti potpisat

Член од
19 јуни 2015
Мислења
414
Поени од реакции
623
значи, на добро иде
така да не се секирајте

сите со исправни документи ќе добијат
отсекогаш имало застои кои се дешавале
да ги земеме како пример застоите кои се дешавале претходните неколку години
некои ќе почека повеќе, некој ќе добие за година дена

секој со среќата:)

Член од
6 јули 2017
Мислења
7
Поени од реакции
2
Zdravo na site, Dali nekoj ima kopija od popolneta uplatnica za podiganje na ukaz da spodeli za da go skratam vremeto vo trcanje da najdam nekoj da mi pomogne vo popolnuvanje na istata.
Blagodaram.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom