Sta neradiš ti s gradinom?Tu sam gazda.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sta neradiš ti s gradinom?Tu sam gazda.![]()
kak ne dok na vrbi rodi grozde hehehe[DOUBLEPOST=1540748306][/DOUBLEPOST]Odlican server.Filmski svi kanali osim cinestar comedy,sportski odlcanTu sam gazda.![]()
Sta ce ti toliko filmskih ako imas dobru videotekukak ne dok na vrbi rodi grozde hehehe[DOUBLEPOST=1540748306][/DOUBLEPOST]Odlican server.Filmski svi kanali osim cinestar comedy,sportski odlcan
-5 za server
![]()
titlovi na videoteci su mnogima rak ranaSta ce ti toliko filmskih ako imas dobru videoteku![]()
A ranije kako si se molil na SF da ti da neko nesta sada si se ujel i se cudis kako da se pravis vazan:sad to ne gledam ovo drugu nije sa dobra rezuljucija trece uobste ne otvara.hahahaKakva crna videoteka. Natrpaju u listu filmova i serija samo da izgleda bogatije - nikad nisam pogledao nijedan film koji ima ubačen titl, svi su loše rezolucije. Sad je bar lako naći sve u HD i za par minuta gledati ono što želiš.
Evo mene kao pod-sekretar da delim listepuno
zahtjeva na pm za liste liste nisu problem je sto nemam vremena .zato se trazi sekretar za slanje listi na pm ,pouzdana osoba kojoj bi dao 200 listi ,bitke50,dva brata50,i ostalih stranih vrhunskih i jedan savjet kad dobijete listu instalirajte tor broswer i sa njega skinite listu ili direktno stavljajte u vlc
Hehe, aj Divak ne lupaj - nikad ja nisam žicao. Nađi jedan post gdje sam tražio. Usput, neki dan smo se sjetili tvog nika na SF- baš je bio simpatičanA ranije kako si se molil na SF da ti da neko nesta sada si se ujel i se cudis kako da se pravis vazan:sad to ne gledam ovo drugu nije sa dobra rezuljucija trece uobste ne otvara.hahaha
Zakasnio si kod mene sve zavrsile u sefu za crne daneEvo mene kao pod-sekretar da delim liste
Boljeg neces naci!
Liste koje sam dobio od tebe prestale posle nekoliko mjeseca, zato sam ti poslao privatan pm.
Hvala jos jednom za ranije poslate liste za uzvrat spreman da pomognem oke poedele liste.
Taj SF to jos postoji?Hehe, aj Divak ne lupaj - nikad ja nisam žicao. Nađi jedan post gdje sam tražio. Usput, neki dan smo se sjetili tvog nika na SF- baš je bio simpatičan![]()
Onda daj i meni neku za "crne dane"Zakasnio si kod mene sve zavrsile u sefu za crne dane[DOUBLEPOST=1540751653][/DOUBLEPOST]
Taj SF to jos postoji?
u penziji sam nema vise za javnost samo zezancijaOnda daj i meni neku za "crne dane"![]()