- Член од
- 3 ноември 2017
- Мислења
- 102
- Поени од реакции
- 61
@hamidmian86 ,koj broj na molba si,koga ti se smeni na vtora finalna,jas sum 107##/2015,ushte sum na dopolnitelna so zapirka,
Jas sum prepiska 5×××/2016
Мислев на државјанства 2000 @fatigoovaЗбориш за тие кои се на положително, или за тие кои се на проверка кај вицепрезидентката? Или двете?
Им се брза нешто, јас одам во Софија во понеделник, ќе сум до петок. Ако разберам нешто ќе кажам.Мислев на државјанства 2000 @fatigoova
Neznam so sigurnost dali vazi samo za tie na polozitelno, ili i za tie so proverka od viceprezidentot. Mi kazaa deka pred nova godina uste edna tura ke ima.
Има групи на фб. Има еден тони од пп доста фер дечко е.Луѓе дали знаете редовни линии, превоз од Битола, Прилеп, Охрид, Кичево за Софија ?
Поздрав
абе АБДАЛ кејси море што правиш?возиш или се тегнеш?!што направи со указите уште ги чекаш?!?Колку случаи сме сретнале,
Од положителна, на проверка кај Вицето, па прекин???
Колку случаи има вакви? ??
Жалба не може да се поднесе.
Готово кај мене и кај брат ми. Не возам, фирмата си работиабе АБДАЛ кејси море што правиш?возиш или се тегнеш?!што направи со указите уште ги чекаш?!?
Роман Турс одат од Прилеп во недела навечер и среда навечер. Се враќаат другиот ден околу 17.00Луѓе дали знаете редовни линии, превоз од Битола, Прилеп, Охрид, Кичево за Софија ?
Поздрав
Sigurno bil na polozitelno proverka pa otkaz?Moj prijatel dobiva otkaz od Vice, intervju maj 2017, na polozitelno od juni ili juli 2018, Otkaz vo Oktomvri 2018, So dokumenti od prv bratucet vadi proishod i posle dopolnitelno na intervju nosi dokumenti od baba koja e rodena vo Petric i potvrda od klubot. Ne e staven na dopolnitelna, direktno na finalna i na polozitelna i potoa sledi otkaz.
Imam nekoj tel. broj od agencijata pa proverete; 048430001 048415679Роман Турс одат од Прилеп во недела навечер и среда навечер. Се враќаат другиот ден околу 17.00
Da da na polozitelno pa otkazSigurno bil na polozitelno proverka pa otkaz?
Zborot mi beshe dali bil na proverka od vizeprecidenta ?Da da na polozitelno pa otkaz
http://www.matpu.com/mejdunaroni-avtobusni-linii/razpisanie-avtobusi-Macedonia.htmlЛуѓе дали знаете редовни линии, превоз од Битола, Прилеп, Охрид, Кичево за Софија ?
Поздрав