Голема работа ако поднесат. Ќе измислат нешто и пак ќе го донесат под некаква забрзана постапка.
Ќе стават „европско знаменце“, ха ха ха.... Сега и за закон за комунална дејност ќе ставаат такво европско знаменце. Колку се погазија закони со Заев на чело. Неверојатно. Речиси нема нешто да е поминато согласно закон.[DOUBLEPOST=1540554978][/DOUBLEPOST]
..Тоа ти што си со ограничен интелектуален капацитет и не разбираш ништо што ти се збори мене не ме прави шизофреник туку тебе глуперда. Не сме сите завршени во мик свети николе и со купени дипломи пример ко тебе !!!
Немој така. Човекот е филозоф и може да те опсервира и да те изанализира без да те види. Филозофијата е страшна наука, само нема леб од неа... Инаку, фолозофирање со диплома е многу јака работа, за разлика од нас кои аматерскји филозофираме, без диплома.[DOUBLEPOST=1540555202][/DOUBLEPOST]
Гледаш пристрасно, како симпатизер на Груевски и тоа не е ништо ново. Објективно, ретко кој ќе може да го надмине него во нанесена штета врз земјата, народот и партијата (можеби највеќе). Можда само Бранко беше поштетен.
Тоа е твое непристрасно мислење, има некои кои пристрасно поинаку мислат.
Шега на страна, политичкиве судења, СЈО, обвиненија, нелегални докази, пресуди... придонесува да се мисли дека не биле вистина сите обвиненија кои се трубеа низ медиуми, митинзи, амбасадори.... и дека повеќе биле дел од акцијата за отстранување на силна политичка партија и групација од патот кон „виткање на кичмата на Македонија“, што и се случи. Гледаме што испадна. Многу сме пишувале, да не повторуваме.[DOUBLEPOST=1540555508][/DOUBLEPOST]
Цветанов: Заев е новиот и модерен Гоце Делчев
„Тој ги гледа работите 100 години нанапред.“
Ова е бисер на векот. Јас се чудам како може капацитет како него да е претседател на партија од калибар на СДСМ (голема, секогаш претендира власт), а овој што пишува... Бреее...