Можеш ли да ми објасниш како падна режимот само и само со пенкало? Изборните резултати (со пенкало) покажаа победа на режимот. Па да објасниш, ако може?...после падот на режимот(остварен без испуцан метак т.е. само и само со пенкало)...
Можеш ли да ми објасниш како падна режимот само и само со пенкало? Изборните резултати (со пенкало) покажаа победа на режимот. Па да објасниш, ако може?...после падот на режимот(остварен без испуцан метак т.е. само и само со пенкало)...
Не ми одговори на прашањето...Абе да не знаев дека си машко ќе си мислев дека си во ПМС.
Вака е само патетично
Не можеМожеш ли да ми објасниш како падна режимот само и само со пенкало? Изборните резултати (со пенкало) покажаа победа на режимот. Па да објасниш, ако може?
А колку ги плаќаме силните реклами, спотови, билборди... на власта за пропагирање на еден усход на референдумот. Друга страна немаше државни пари за пропаганда. Демократски.[DOUBLEPOST=1540551098][/DOUBLEPOST]Бојкотирам барем нема да ги плаќаш да те лажат, како што го плаќаш рецимо Павле од шарена револуција, ама па секој со свои приоритети.
Чим ти е сатисфакција „победава’ обезбедена од политичкиот шљам од која очекуваш подобар живот, кој сум ја да ти се мешам.
Ова се глупости. Грци до пред 60-70 години речиси немало во Лерин, Костур, Воден, Ениџе, Кукуш... 600,000 Грци (барем така се нарекуваат) се донесени од Мала Азија во тие краишта (Јужна Македонија).[DOUBLEPOST=1540551140][/DOUBLEPOST]уште пред 10-на години еден грчки висок свештеник во една прилика дробеше на медиуми дека ние немаме апсолутно никаква врска со античка Македонија, ама има некој територии кај нас што требаало да бидат грчки.. е сега на кои мислел тој не знам, колку знам грчката црква немала тука никаков имот...
всушност што к*р чекале од 1913 до 1941 имале време да си расчистат со СХС ако навистина имало граничен проблем...
Мислам дека нема ни одговор на тоа, (при)бидејќи не е така. Нели?Не може
Сечени и лепени, ги наместија., а процесот нема врска со право и правда како и 99% од останатите случаеви.
Другата страна ги имаше сите државни пари од години наназад во својот џеб, само не им се ставаше рака во џеб да трошат „свои“ пари за такво небитно нешто од кое немаат личен интерес.А колку ги плаќаме силните реклами, спотови, билборди... на власта за пропагирање на еден усход на референдумот. Друга страна немаше државни пари за пропаганда. Демократски.[DOUBLEPOST=1540551098][/DOUBLEPOST]
Ова се глупости. Грци до пред 60-70 години речиси немало во Лерин, Костур, Воден, Ениџе, Кукуш... 600,000 Грци (барем така се нарекуваат) се донесени од Мала Азија во тие краишта (Јужна Македонија).[DOUBLEPOST=1540551140][/DOUBLEPOST]
Мислам дека нема ни одговор на тоа, (при)бидејќи не е така. Нели?
Правото нема голема врска со „одговарањето“ кај нас. Политика. Можеш да бараш поткуп ако си во милост* на гувернаторите и да не те осудат. Може да те осудат нелегално ако си во немилост**.Ја мислам дека ни Миленко, а ни овој, не треба да одговараат за закана. Али ја не сум правник.
Ова ништо не ми значи, ми значи ако пишеш конкретно за изненадувањето, какво ќе биде?Не смеам ништо да кажам, ќе ме тргне Апасиев, како што ги тргна другите.
Погрешно си ја разбрал другата страна. Мислев... “други страни“, различни од поставената власт да спроведе туѓи интереси.Другата страна ги имаше сите државни пари од години наназад во својот џеб, само не им се ставаше рака во џеб да трошат „свои“ пари за такво небитно нешто од кое немаат личен интерес.
Кога паднаа од власт знаеја протести да праваат и да повикуваат на насилство, ама за одбрана на името не се ангажираа нешто премногу.
Исто како твојот интелектуален капацитет (битно дофрлаш глупости во дискусија, провоцираш пошто си член на сдс а вистината се коси со твоите политички ставови) Голем број од случаевите се политички реваншизам, исто како и случајот на рушење на космос. Владимир арсовски го познавам, а извештајот за рушењето на космос произлегува од професорот Грчев и компанија која пак нема допирни точки со реалноста односно е иста како и неговите предавања на каде предава за политиката на вмро и шири омраза за "македоската вештачка творевина" а не за тоа што е платен односно да предава урбанизам.Сечени и лепени, ги наместија.![]()
Така де. На пример против Миле ми текна сите случаи се политички реваншизам. Ни избори местеше, ни поткуп земаше, ниту луѓе уценуваше. Исто и Гордето џабе ја теретат, невина е како цвет. За Гвујо и да не зборуваме, кога зборуваат со Миле за тоа колку пари ќе земат од Кинезите, тие всушност не зборуваат за пари, туку за шишарки.исто како твојот интелектуален капацитет, врска немаш битно дофрлаш глупости во дискусија итн. голем број од случаевите се политички реваншизам, исто како и случајот на рушење на космос. владимир арсовски го познавам а извештајот за рушењето на космос произлегува од Грчев и компанија која пак нема допирни точки со реалноста односно е иста како и неговите предавања на факултет каде предава за политика вмро и шири омраза а не за тоа што е платен односно да предава урбанизам.
Истото што го правеле они го прави заев сега, а ако се борел за право и правда немало да го прави истото што заклучуваме дека станува збор за политички реваншизам !!!Така де. На пример против Миле ми текна сите случаи се политички реваншизам. Ни избори местеше, ни поткуп земаше, ниту луѓе уценуваше. Исто и Гордето џабе ја теретат, невина е како цвет. За Гвујо и да не зборуваме, кога зборуваат со Миле за тоа колку пари ќе земат од Кинезите, тие всушност не зборуваат за пари, туку за шишарки.
Ти велам, снимките се сечени и лепени, ги наместија патриотите за да го сменат името.
СТОП ОПЕРАЦИЈА СОРОС
Многу си конфузен. Нели ништо не правеа, процесите се политички реваншизам. Сега велиш дека праеа.Истото што го правеле они го прави заев сега, а ако се борел за право и правда немало да го прави истото што заклучуваме дека станува збор за политички реваншизам !!!
Не го прави истото.Истото што го правеле они го прави заев сега, а ако се борел за право и правда немало да го прави истото што заклучуваме дека станува збор за политички реваншизам !!!