- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.454
- Поени од реакции
- 84.866
добро, ме знаеш ти мене?Добар трол, добар...![]()
знаеш колкав сум?
шифоњер
добро, ме знаеш ти мене?Добар трол, добар...![]()
Исто како што денеска гледам бојкотирачиве на фејсбук и твитер молат Мицковски да организирал протестиНајголема грешка е што се допушти СДСМ да го инфицира отпорот.... Уствари СДСМ го канализираше незодоволството...
Остај, и вазелини си имаат спремено за протест...Исто како што денеска гледам бојкотирачиве на фејсбук и твитер молат Мицковски да организирал протести![]()
Не верувам дека твојата полова припадност е причинител за било какво непристојно однесување.п.с.
до модераторот на темава, дали е забрането женско да коментира и да каже свое мислење, да цитира мислење како што го прават сите мушки овде? не е малку трагично за вакво однесување на машките членови да во група лечат комплекси против женски ник на еден сериозен форум?
пак ќе речам, да го сменам никот да биде мушки може ќе се чувствуваат послободно?![]()
yall hatin her because shes blackНе верувам дека твојата полова припадност е причинител за било какво непристојно однесување.
Eeejjj...
Гледај патетика, е овие го еб.а Мицковски![]()
koj?Eeejjj...
.... не сме толку наивни...сите знаеме и видовме кој го ***** Мицковски.
Деар мај тенеке !!!
Јеби га кога си во право, во право си[DOUBLEPOST=1540478662][/DOUBLEPOST]Кој отпор? Па немаше никаков отпор. Половина од луѓето фаќаа сеир на Гоца и Ставрвески, другата половина велеше дека сминките се сечени и лепени.
Сега ако јануар добиеме покана за нато, очекувам парламентарни избори со председателските.Абе од кога е дојден Заев на власт, до сега едно четири-пет пати слушав "ова нема шанси да помине", колнења во жена и деца па на крај се тоа поминувало. Сакам да кажам, човекот си има пракса да изненадува.
којотот лош !koj?
којотот лош !
Најсмешни низаедни...Пријател од Битола
-шо ве не ве чади рек? Нема загадување?
-аааа го решивме проблемот
-како?
-ја исклучивме мерната станица
Види, имаше еуфорија, имаше моментум, ама тие што се закачија за тие протести не само што ја промашија поентата, туку со тој акт директно ги аболицираа најглавните криминалци од минатиот систем истовремено инсталирајќи си сопствени...Исто како што денеска гледам бојкотирачиве на фејсбук и твитер молат Мицковски да организирал протести![]()
Имаше незадоволство, се осеќаше во воздухот... Како иначе се налепија толку луѓе на лагите на зајко... Во вистински момент, на вистински начин успеаја да го канализираат тоа незадоволство...Кој отпор? Па немаше никаков отпор. Половина од луѓето фаќаа сеир на Гоца и Ставрвески, другата половина велеше дека сминките се сечени и лепени.
Го разгледав малце твитер ѕидот на овој и другарчињата негови, позанесена секта нема у моментов, нашкрабал еден куп препишани непреведен или лошо преведени мемиња од десницата во САД и европа, става хаштази со Q или Qanon и мисли дека не некој борец за глобална правда.
Гледај патетика, е овие го еб.а Мицковски![]()