Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Плус, Уставен Суд не се изјаснува за неговата уставност. А и улогата му е политичка. И дејствата.Плус што СЈО е неуставно.
Еве ти си овде севернопелагониски куртон, а и штабскиот плакатолепач и колега твој Мафо се јави.Gi turnaa gakjite kurtonite, ni na forumot gi nema povekje. Junak do junak, dve tre vospitni i isceznuvaat.
Тоа е за да се избрише македонската историја.Плус, Уставен Суд не се изјаснува за неговата уставност. А и улогата му е политичка. И дејствата.
Господинот Мијалков, мораше да го направи ова бидејќи му се закануваа со семејството и саботирање на неговите легални бизниси, поради кои, финансиски е способен за неговите филантропски активности.Gi turnaa gakjite kurtonite, ni na forumot gi nema povekje. Junak do junak, dve tre vospitni i isceznuvaat.
Можеби, ама и да се платите над 200 евра. Особено тие со факултетска диплома.Тоа е за да се избрише македонската историја.
Така е, затоа треба да го поддржиш овој договор.Можеби, ама и да се платите над 200 евра. Особено тие со факултетска диплома.
Сценариово горе ми изгледа сега поверојатно. Зошто Косијас даде оставкаПеток докажа дека ништо не зависи од народот , институции и политичарите. Едноставно има сценарио, режисер и сите ние воглавно статисти.
Но филмот уште не е завршен. Во Грција 70% се против договорот. Каменас најави дека ќе гласа против. Што би требало да значи дека ќе гласаат против. Но ако тоа се случи , нема шанси да не блокираат во Нато. Воедно разговорот се раскинува.
Та така Грција формално си останува со чист образ, ние сме во Нато, а спорот коначно станува вистински билатерален, бидејки во ЕУ нема никогаш да влеземе . И волкот сит и овците на број.
Од целава циркузијада омилено ќе ми остане "бутнавме режим со пенкало"
Нешто као "по еден вработен од секое семејство" на оваа деценија.
Баш ми е гајле за тие со 200 евра, јас тие пари ги земам за 3-4 дена.Така е, затоа треба да го поддржиш овој договор.
Jа тоа им викав после Локални, Вемеро се враќа. Врачање Отпишаних! Они не! Нешто сендивчи, куртони ова она...Вемеро ќе се врати! А сите ќе зборат дека Грујо е најголем патриот!Бутнавме режим со пенкало НО изградивме уште посилен режим од тој што го бутнавме хахаха
Голема работа. Си ја завршија петоколонашката работа, сеедно ми е сега дали ќе паднат од власт, дали ќе го допрат дното, дали ќе се зацврстат на власт, итн, итн... Без држава, сеедно е.[DOUBLEPOST=1540387433][/DOUBLEPOST]И на 15ти септември 2002 СДСМ (Бранко) дојдоа на власт со преку 500 илјади гласови, ВМРО-ДПМНЕ (Љубчо) беа прегазени, но за кратко време СДСМ повторно беа победени од ВМРО зошто, бидејќи СДСМ си се СДСМ едноставно дечките не ги бива и брзо ги губат позициите, неможат ни еден мандат да истераат, на следните парлам. избори кога и да се и какви и да се со Пржински или било каков модел ќе си фаќаат магла од Илинденска сто-посто !
Па, Груевски убаво кажа: „Сé се прави за промена на името“. И тоа испадна. Нема обвинение за никаков криминал. Дури и нелегални материјали користат за докази, само за да го осудат. Инаку, до сега нема ништо, само политички прогон. Сé е јасно.Jа тоа им викав после Локални, Вемеро се враќа. Врачање Отпишаних! Они не! Нешто сендивчи, куртони ова она...Вемеро ќе се врати! А сите ќе зборат дека Грујо е најголем патриот!Све што сум кажал сум погодил!