- Член од
- 20 јули 2014
- Мислења
- 3.381
- Поени од реакции
- 8.990
Од надвор негде е, гарант.П.с. не е русинот, гарант.
Ова е со амин на американецот, жмицко доби инструкции, сеа треба да обработи
Од надвор негде е, гарант.П.с. не е русинот, гарант.
Ова е со амин на американецот, жмицко доби инструкции, сеа треба да обработи
ХахахахахахахахахахааахахахахаххахахахахахахахахахахахахахахахахаххахахахахахахахаххахахахахахахахаМногу сум радосен и среќен што мојата политичка желба ми се оствари што се најде компромис со христијанска и братска Грција. Конечно и Република Северна Македонија ќе влезе во НАТО. А после 7 години и во ЕУ. Секоја чест и за храбрите пратеници што гласаа ЗА...![]()
Јао брате, во која партија е да се зачленам… . Јако еХахахахахахахахахахааахахахахаххахахахахахахахахахахахахахахахахаххахахахахахахахаххахахахахахахаха
Не се чуди они работат плански во Велес ги има 6 или 7% а се вработуваат по рамковен и ги има во секоја институција.Ама ако битно името да го смениме другото не е битно.Пред некој ден на двете патарини кај Велес (на двата правци), во двете кабини работеа Албанци. Ова до сега се нема случено, барем по мое искуство.
Во Штип на огласот Раководител на ФЗОМ имаше услов да биде Албанец...
Во Зелена Алтернатива.Јао брате, во која партија е да се зачленам… . Јако е
А од каде муабетов дека Левица организирала протест? Како ви ги појачуваат сендвичите со по некое кашкавалче и печеница поише, така изникнувате. Мора да се изборите и утре да добиете сендвич, да не ви останат стомаците празни како главите. Не се однесува ова само на тебе туку и на другите сендвичи што дишат по наредба на штабовите на двете душмански партии.Masoven naroden otpor i protest na Levica.
![]()
Многу нормално. Нема човек што не го очекува тоа.Edvaj cekam da dojde tretiot krug od glasanjeto. Se kladam so koj saka deka togas mnozinstvoto ke ima i poveke od 80 pratenici.
Uste nekolkumina od DPMNPredavstvo ke glasaat za dogovorot od Prespa.
Ваљда затоа што они го организираа...ама не, мора нели да се биде кул со сендвичите...А од каде муабетов дека Левица организирала протест? Како ви ги појачуваат сендвичите со по некое кашкавалче и печеница поише, така изникнувате. Мора да се изборите и утре да добиете сендвич, да не ви останат стомаците празни како главите. Не се однесува ова само на тебе туку и на другите сендвичи што дишат по наредба на штабовите на двете душмански партии.
И мене идеологијата на Левица не ми е омилена ама они се единствените кои во моментов, барем за сега, пробуваат нешто да направат против ВМРО и СДС, против цело зло што во моментов ни се случува.
Човекот пак ќе си остане верен на Мијалков и у СДС да помине.По исклучувањето на господинот Сашо Мијалков, има информација каде Бате Геле ќе ја декларира својата политичка припадност?
...од гелот на косата, од толкава количина (кој знае што има внатре) негово делување е уништи, уништи !боже боже ...... абе сериозно шо му стана на овој мицко.. еден по еден се живо и диво испошутира.... кој е следен да го шутне - грујо???