Фан клуб - РК Вардар

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.561
Со оглед на твојата историја со Вардар најубаво е да си појдеш накај 20.30ч :icon_lol:

Иначе треба да е 17.30ч, мислам дека сите утакмици дома ни се у тој термин.
Види го „Вори", :sekcza: ми прави :kuracc:

Член од
17 август 2014
Мислења
3.761
Поени од реакции
6.172
So da smenam avatar koa so ovoj avatar sum od pamtivek, valjda ke mu pomine pubertetot na Vori nabrzo i ke se vrati na mega glupiot izbor na avatari.

Mada poso se raboti za izuzetno glupa osoba nisto cudno i da ima smeneto avatar pa sea da ne znae kako pak da smeni.
Provokacija da smeni profilna za da se dokazhi deka ne e tolku glup, jas da bev nemashe da smenam :D

Член од
4 ноември 2017
Мислења
2.199
Поени од реакции
4.171
Не знам колкумина го гледаа натпреварот денес со Загреб, ама немаше нешто посебно да се види. Натпревар одигран без некоја волја од наша страна. Не ми е јасно зошто не беше изваден од игра Милосављев. Мислам дека го затвори натпреварот со 5 одбрани, некаде до 45 минута имаше 4. Можеше тука да го пушти Гедбан. Не е некој важен натпревар, а и Дејан немаше ден. Војводиќ не играше добро и полека се покажува дека не е со квалитет за екипа на ова ниво. Дибиров имаше многу промашени чисти ситуации. Чупиќ промаши два пенали и некоја чиста ситуација. Столе имаше неколку добри реализации. Кристопанс не беше лош. Киселев повторно не ми остава некој впечаток. Каралаш имаше некое непотребно исклучување. Оцврик играше.

Немаше желба за победа денес, што е јасно со оглед дека пред два дена се играше стресен натпревар и сега пред празна сала се игра небитен. Со оглед дека не игравме со најјак состав и дека имаше доста ротации, најверојатно и на Парондо не му беше ептен битно да победиме или пак мислеше и покрај овие работи ќе се извлечеме.

Сеа на 30ти со Брест во гости, СЕХА, па истата недела во Скопје ЛШ. Добар двомеч по репрезентативната пауза.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.687
Поени од реакции
11.784
И јас сум да се свири, ако сака да биде поштуван од Вардар и навивачи, он треба дупло тоа да го прави, така да :kuracc:
+1
брзо забораил кој го направи играч

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
4 март 2017
Мислења
2.271
Поени од реакции
6.592
И ние почнавме ко Белорусиве. Паметно од една страна, речиси цел тим беше со репрезентативни обврски, сигурно немаат ни еден тренинг обработено у цел состав. Плус, у сабота играме пак против истиот противник во далеку поважно натпреварување, па може да скриеме нешто од тактичките решенија (ако тоа е воопшто можно со оглед на тоа колку пати овие тимови имаат изиграно еден против друг низ годиниве). Баш ме интересира како ќе се снајдат децава, особено Стефан Крстевски кој е во одлична форма сезонава во Вардар Јуниор и кој делува како доста интересен играч.

Последно уредено:
Член од
4 ноември 2017
Мислења
2.199
Поени од реакции
4.171
Овие од Екипа алудираат дека има некаков конфликт помеѓу Парондо и Кокшаров, Дибиров.
Неофицијално, информациите од СЦ „Јане Сандански“ велат дека се работи за „разминување на ставовите“ на Парондо и спортскиот директор Едуард Кокшаров, а има извесен проблем и со „руското крило“ во составот.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Koga ekipa bile relevantni za nesto okolu Vardar? Daj smaknete mi ja taa babata

Член од
4 ноември 2017
Мислења
2.199
Поени од реакции
4.171
Што е со преносот? Нели на МТВ?
Нешто проблеми имаат. Пуштаат, пуштаат реклами, одложуваа и се откажаа. На ехф.тв гледај. Иако, не знам дали вреди да гледаш.11 гола примивме, мислам дека скоро сите беа од зицери.

Член од
4 ноември 2017
Мислења
2.199
Поени од реакции
4.171
Не се гледа ова. Никаква координација, никаква идеа, толку лоши додавања, децава делуваат како да немаат сила. Поповски игра на десен бек цел натпревар. Зицер до зицер не полнат.

Не дека е битен натпреваров, ама сепак, тешко е за гледање ова.

Член од
3 мај 2014
Мислења
910
Поени од реакции
3.006
Го најдов на арена 1, али си мислев на HD да си гледам на МРТ, али македонска работа.
За играта добро се држевме што ме изненади али не стисна после и не наполнија до врв.. Војводиќ повеќе смета и прави грешки у напад, али има у некој од овие деца потенцијал, само не требаше ваков Ц тим да се прати против Мешков Брест у гости кој не е воопшто екипа за потценување..

Член од
4 март 2017
Мислења
2.271
Поени од реакции
6.592
Освен Јања, Поповски и Недановски, другиве деца немаат видено ништо повеќе од суперлигашки дуели, нормално е да бидат комплетно изгубени. Плус Мешков игра во мошне силен состав.

Гашоски ми делува доста добро во дефанзива, добро граден. Димов од секогаш ми бил интересен играч, многу нетипични движења има за крило, повеќе потсеќа на бек. Убаво гол му збрца на Мацкевич од никаков агол.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom