- Член од
- 24 јули 2016
- Мислења
- 2.456
- Поени од реакции
- 4.009
Pitali me dal radi art u vlc radi u Sheery Pleyeru nisam u vlc probao.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ne se vidi iz koja godina e slikaPitali me dal radi art u vlc radi u Sheery Pleyeru nisam u vlc probao.
![]()
фалаДа појаснам. Позади тој клик е еден канал.
Можам јас така да ставам цели листи на една адреса. Згодно, со едно пуштање на влц преку lua фајл ја имаш листата.
На ТВ во една адреса комбинирана листа, со канали кои се за мене интересни за гледање.
Тоа е ова:
Прегледај го приврзокот 198362
No cu ti poslat slozenu listu ajde ahhahaa.ne se vidi iz koja godina e slika
Ја има во сите верзиифала
сепак јас неможам да најдам начин да го пуштам тој канал((
ако некој успеал нека кажи,
или сеуште е рано,за експериментирање
можеби покасно))
п:с. на мојот влц,под podcast,,ја нема таа опција
3.04 верзија
--[[
$Id$
Copyright © 2010 VideoLAN and AUTHORS
Authors: Fabio Ritrovato <sephiroth87 at videolan dot org>
This program is free software; you can redistribute it and/or modify
it under the terms of the GNU General Public License as published by
the Free Software Foundation; either version 2 of the License, or
(at your option) any later version.
This program is distributed in the hope that it will be useful,
but WITHOUT ANY WARRANTY; without even the implied warranty of
MERCHANTABILITY or FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE. See the
GNU General Public License for more details.
You should have received a copy of the GNU General Public License
along with this program; if not, write to the Free Software
Foundation, Inc., 51 Franklin Street, Fifth Floor, Boston MA 02110-1301, USA.
--]]
function descriptor()
return { title="StreamTV" }
end
function main()
node = vlc.sd.add_node( {title="StreamTV"} )
node:add_subitem( {title="Име на листата",path="http://овде адресата од листата",options={"http-forward-cookies"}} )
end
Tvoji komentari su ponekad stvarno smesni.Znas i sam da ta lista radi redovno i samo pises da bi se zezao.ne se vidi iz koja godina e slika
Pitali me dal radi art u vlc radi u Sheery Pleyeru nisam u vlc probao.
![]()
ова малку повеќе во програмирање ,отколку иптв))))Ја има во сите верзии. Треба сам да го направиш lua фајлот.
Кај мене е Streаm TV, можеш како сакаш да го напишеш.Код:--[[ $Id$ Copyright © 2010 VideoLAN and AUTHORS Authors: Fabio Ritrovato <sephiroth87 at videolan dot org> This program is free software; you can redistribute it and/or modify it under the terms of the GNU General Public License as published by the Free Software Foundation; either version 2 of the License, or (at your option) any later version. This program is distributed in the hope that it will be useful, but WITHOUT ANY WARRANTY; without even the implied warranty of MERCHANTABILITY or FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE. See the GNU General Public License for more details. You should have received a copy of the GNU General Public License along with this program; if not, write to the Free Software Foundation, Inc., 51 Franklin Street, Fifth Floor, Boston MA 02110-1301, USA. --]] function descriptor() return { title="StreamTV" } end function main() node = vlc.sd.add_node( {title="StreamTV"} ) node:add_subitem( {title="Име на листата",path="http://овде адресата од листата",options={"http-forward-cookies"}} ) end
Ова во notepad, ринејм во nesto.lua. Paste/VideoLAN/VLC/lua/sd.
На местото каде е адресата може и листа од типот get.php.
За секоја додадена листа нова линија:
node:add_subitem...
Колку сакаш листи можеш да додадеш.
Јас одам преку stormpages од проста причина што ниедна листа не е идеална. Секој според вкусот. Правам комбинирана листа по мој вкус и оди со адресата која јас ја креирам на сајтот storm.
Немаш екстензија на фајлот, не може влц да го прочита.ова малку повеќе во програмирање ,отколку иптв))))
еве дека пробувам нешто,,,но засега безуспешно....new 2 е фаилотПрегледај го приврзокот 198368
jel radi lista nis ne javljasne se vidi iz koja godina e slika
Зошто ти требе VPN ? Jас имам на смарт тв USA сметка и работи супер.pozdrav drugari,jedna molbica,ako kome nije problem,potreban mi je vpn,posto sam neki netflix otkljucao,odnosno dobio user i pass,ali bi mi trebao vpn ,jer je netflix za americko trziste,odnosno englesko,moze li mi koja dobra dusa da na pp,da kakav savjet ili kod od nekih vpn,koliko ih ima,koji je dobar i koji bi mi za ovo sto sam napisao odgovarao,hvala unaprijed
jel radi lista nis ne javljas![]()