Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Макарон и останатите комуњарчиња заборавивте левото маде да му го исцицате на Грујо за да ви гласа уставни промени. :D
Уште малку ќе почнете да го браните и да праите spin off за тоа како заслужувал помилување и дека треба се да се заборави. Какво дно од партија, каков шлајм од луѓе сте вие гласачите на ова комунистичко зло. :D
Значит во ред е, ако сум кажал дека сум за СДСМ немора на куров да ми се качувате.

Јас барем не глумам неопределен, независен граѓанин, по ова ви се гледа интелегенцијата.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.561
Значит во ред е, ако сум кажал дека сум за СДСМ немора на куров да ми се качувате.

Јас барем не глумам неопределен, независен граѓанин, по ова ви се гледа интелегенцијата.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Пушти ли ти молба до администрација да ти го сменат никот или уште не?

Член од
31 март 2008
Мислења
2.596
Поени од реакции
1.927
Не успеав да најдам ништо на телефонов, гласаа ли? Каков резултат испадна?

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Ферид Мухич бе :pos:
После речи нема карма....кој се фати со политика како со ѓаоло на оро да се фати.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.686
Поени од реакции
88.655
Ако ништо друго, барем видовме дека СДССМ ја најдоа наследничката на Шеќеринска... Ивана Туфегџиќ, значи плукната Рада, и во стил на облекување, и у фаца, и начинот на кој збори, па дури носи и такви ружни наочари како Шеќерка, ма у све е плукната на нејзе...

После ова Радмила може слободно да се пензионира, има кој да ја замени нејзината антипатичност во партијата. СДССМ, и да сакавте неможевте да одберете подобра замена за нејзе, за тоа ви пружам рака и длабоко ви се поклонувам :cuc:
Да се самоцитирам...

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.515
Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.317
Поени од реакции
15.486
Ако ништо друго, барем видовме дека СДССМ ја најдоа наследничката на Шеќеринска... Ивана Туфегџиќ, значи плукната Рада, и во стил на облекување, и у фаца, и начинот на кој збори, па дури носи и такви ружни наочари како Шеќерка, ма у све е плукната на нејзе...

После ова Радмила може слободно да се пензионира, има кој да ја замени нејзината антипатичност во партијата. СДССМ, и да сакавте неможевте да одберете подобра замена за нејзе, за тоа ви пружам рака и длабоко ви се поклонувам :cuc:
Браво за напорот:bravobe: .....како само можиш да издржиш да ја гледаш на дебата ,,оваа,,:uzi:

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.867
Заев е супер, али и куртонијадата е добра - до вчера бараа амнестија за 27-ми, а денес се потсмеваат со таа понуда. Се кладам, Заев, како што е превртлив, утре да рече нема амнестија за 27-ми, одма за кратко време ќе читаме тука како требало амнестија за тие од 27-ми.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.317
Поени од реакции
15.486
Заев е супер, али и куртонијадата е добра - до вчера бараа амнестија за 27-ми, а денес се потсмеваат со таа понуда. Се кладам, Заев, како што е превртлив, утре да рече нема амнестија за 27-ми, одма за кратко време ќе читаме тука како требало амнестија за тие од 27-ми.
Pobaraj na Wikipedija ili drugi sajtovi definicija za "izmamnik" ili oo germanski " honštapler" ......i toa što ke go pročitaš...ke te fascinira. Ke nedostasuva samo fotografija od zajakot

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.578
Поени од реакции
27.426
Јавно јас не чув дека некој барал или понудил амнестија за 27-ми, освен Зајко денеска на говорница...

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.867
Јавно јас не чув дека некој барал или понудил амнестија за 27-ми, освен Зајко денеска на говорница...
Да, да, сите викавте дека овие што влегоа на Грујо гзот да го спасуваат на 27-ми, треба да си одговараат според законот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom