Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.539
- Поени од реакции
- 17.958
A realno od ko izleze Borozan igramo igrame podobro
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Овој не е предавник,уствари играл и за Ѕвезда и за Партизан.Овој Милосављев ми е дебела верзија на Заев, исти ми се во фацата хаха[DOUBLEPOST=1539531478][/DOUBLEPOST]Аи аи какво исклучување му даде на Столе ццц
Зашо да ја пуштаат 1 разлика е, тоа што ставиле судии од Литванија не е Вардар крив. Идеме до крај може да ја добијатјас мислам дека свесно ќе ја пуштат по вода оваа утакмица... Душебаев да ти е ќејф да го глеаш... играчиште..
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Од кога ќе почне овој Дисинџер да га уфрламе пошо како тргнало ќе биди друго дете дај а немаме друго дете хахахахDaleku od toa deka neame sansi ama u vtoro mora odbranata da e koska i Milosavljev da zbesne.
Talat moze da gi ubie Kielce so rotaciive a ne e loso i Kiseljev konecno da pokaze neso ako ima minuti, moze da bide toj faktor na iznenaduvanje.
Bi trebalo da moze da igra u SEHA sea so Zagreb i od sledno kolo LS.Од кога ќе почне овој Дисинџер да га уфрламе пошо како тргнало ќе биди друго дете дај а немаме друго дете хахахах
Жити мене, смени аватар цццDaleku od toa deka neame sansi ama u vtoro mora odbranata da e koska i Milosavljev da zbesne.
Talant moze da gi ubie Kielce so rotaciive a ne e loso i Kiseljev konecno da pokaze neso ako ima minuti, moze da bide toj faktor na iznenaduvanje.
Оцвирк у листава го стави..... хахахахахахахааххахааКиселев мора да добива повеќе шанса во напад, џинов е тешка глава, поради него и Борозан се пренервира и направи глупост.
Без Борозан, Мораеш, Оцвирк и Дисингер, против судии резултатов е одличен.
Абе џинов кога го гледав во Татран маме ебаваше, што му е на детето незнам во Вардар никако да се пронајде а страшен и играч и шутер е, абе да појде ќе ги прегази колкав е.Киселев мора да добива повеќе шанса во напад, џинов е тешка глава, поради него и Борозан се пренервира и направи глупост.
Без Борозан, Мораеш, Оцвирк и Дисингер, против судии резултатов е одличен.
Уплашен е, нема самодоверба, плус и не е заштитен од судии бидејќи е голем и им дозволуваат да го претепаат.Абе џинов кога го гледав во Татран маме ебаваше, што му е на детето незнам во Вардар никако да се пронајде а страшен и играч и шутер е, абе да појде ќе ги прегази колкав е.