Фан клуб - РК Вардар

Член од
28 јануари 2018
Мислења
1.871
Поени од реакции
7.657
Овој Милосављев ми е дебела верзија на Заев, исти ми се во фацата хаха[DOUBLEPOST=1539531478][/DOUBLEPOST]Аи аи какво исклучување му даде на Столе ццц
Овој не е предавник,уствари играл и за Ѕвезда и за Партизан.(n)

Ама мало важно тоа,ќе ги тепаме у второ,судииве мора нешто да ни вратат у второ

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Daleku od toa deka neame sansi ama u vtoro mora odbranata da e koska i Milosavljev da zbesne.

Talant moze da gi ubie Kielce so rotaciive a ne e loso i Kiseljev konecno da pokaze neso ako ima minuti, moze da bide toj faktor na iznenaduvanje.

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
јас мислам дека свесно ќе ја пуштат по вода оваа утакмица... Душебаев да ти е ќејф да го глеаш... играчиште..

Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Зашо да ја пуштаат 1 разлика е, тоа што ставиле судии од Литванија не е Вардар крив. Идеме до крај може да ја добијат :)

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Daleku od toa deka neame sansi ama u vtoro mora odbranata da e koska i Milosavljev da zbesne.

Talat moze da gi ubie Kielce so rotaciive a ne e loso i Kiseljev konecno da pokaze neso ako ima minuti, moze da bide toj faktor na iznenaduvanje.
Од кога ќе почне овој Дисинџер да га уфрламе пошо како тргнало ќе биди друго дете дај а немаме друго дете хахахах

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.601
Поени од реакции
13.967
Киселев мора да добива повеќе шанса во напад, џинов е тешка глава, поради него и Борозан се пренервира и направи глупост.

Без Борозан, Мораеш, Оцвирк и Дисингер, против судии резултатов е одличен.

Член од
19 август 2010
Мислења
4.133
Поени од реакции
10.215
So ogled na nastanite na terenot -1 e premija. Za crveniot nema sto da se komentira, iako e individualna sudiska odluka, bidejki za ist poteg bile davani samo 2 minuti. Ke bide tesko bez Vuko i so rovit Stole. Kalarash koa ke go vidam na crta u napad mi se losi, a posebno koa se zatvara od mrtvi agli i sutira. Toj ne može da pogodi prazen gol, ne pa od takvi pozicii. Ke bide tesko u vtoro, ama ne se znae. Da stegneme samo malce pojako u odbrana i da ima sto vise lesni golovi i može da se naprai nešto i vo Polska. Pa i da ne izgubime samo da bide muski u sto ne se somnevam.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.561

Talant moze da gi ubie Kielce so rotaciive a ne e loso i Kiseljev konecno da pokaze neso ako ima minuti, moze da bide toj faktor na iznenaduvanje.
Жити мене, смени аватар ццц
Знам дека разбираш ракомет и ти ги поштувам мислењата тука, а мислев дека Вори коментира и само скролав надоле

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.266
Поени од реакции
10.367
Киселев мора да добива повеќе шанса во напад, џинов е тешка глава, поради него и Борозан се пренервира и направи глупост.

Оцвирк у листава го стави..... хахахахахахахааххахаа

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212

Абе џинов кога го гледав во Татран маме ебаваше, што му е на детето незнам во Вардар никако да се пронајде а страшен и играч и шутер е, абе да појде ќе ги прегази колкав е.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Djabe ko e picka u dusa, ednostavno nema muda da povlece koga na drugive ne im ide

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.601
Поени од реакции
13.967
Абе џинов кога го гледав во Татран маме ебаваше, што му е на детето незнам во Вардар никако да се пронајде а страшен и играч и шутер е, абе да појде ќе ги прегази колкав е.
Уплашен е, нема самодоверба, плус и не е заштитен од судии бидејќи е голем и им дозволуваат да го претепаат.

Kajgana Shop

На врв Bottom