- Член од
- 27 август 2018
- Мислења
- 2
- Поени од реакции
- 7
N 2 februari 2016 mi bese intervjutoКоја дата беше на интервју ако може да споделиш?
N 2 februari 2016 mi bese intervjutoКоја дата беше на интервју ако може да споделиш?
se po spisok bratce se po stikla[DOUBLEPOST=1539277200][/DOUBLEPOST]ja drugar so dokumenti od majkati su
aj si vikam belki ke a upravime ama tesko nekako ode[DOUBLEPOST=1539277283][/DOUBLEPOST]
На две страни од оваа натаму, во деновиве, пак ќе е иcта приказна.
se po spisok bratce se po stikla ama jas bi te ebel tebe ti tramui da imas cel zivot oti na sestrati i na majkati ubavo ke imu bide [DOUBLEPOST=1539277200][/DOUBLEPOST]
aj si vikam belki ke a upravime ama tesko nekako ode
hahahahhahaahahahahahahahahahahahahhahahahse po spisok bratce se po stikla[DOUBLEPOST=1539277200][/DOUBLEPOST]
aj si vikam belki ke a upravime ama tesko nekako ode[DOUBLEPOST=1539277283][/DOUBLEPOST]
Хахахахахахахахаja drugar so dokumenti od majkati su
Ne odat po red imam drugar sto ima intervju april 2017 izleze my pasosot pred edna nedela[DOUBLEPOST=1539282987][/DOUBLEPOST]Sakam da prasam nesto.Ne mi e jasno kako nekoi koi bile na intervju 2016 uste cekat a nekoi koi bile na intervju 2017 veke imat bg pasos taka da sto e fintata jas imam komsija koj na intervju bese april 2017 pred edna nedela go dobi drzavjanstvotoЗатоа што се уште не можете да разликувате што е молба а што преписка и само ги збунувате останатите членови!
Ова што го кажуваш 2XX/2016 ти е број на молба а не број на преписка!Истото важи и за тебе lipin 516/2016 е број на молба а не број на преписка!
Кај мене бројот на молбата е 504/2016 а бројот на преписка 14XX/2016 така да ориентирајте се според овие податоци!Интервју имам правеново конзулатот,Ноември 2015!
Се' си оди по ред како што треба!
Kazi neso za komsijata so kakvi dokumenti bil kaj bil na internjuNe odat po red imam drugar sto ima intervju april 2017 izleze my pasosot pred edna nedela[DOUBLEPOST=1539282987][/DOUBLEPOST]Sakam da prasam nesto.Ne mi e jasno kako nekoi koi bile na intervju 2016 uste cekat a nekoi koi bile na intervju 2017 veke imat bg pasos taka da sto e fintata jas imam komsija koj na intervju bese april 2017 pred edna nedela go dobi drzavjanstvoto
daj boze poskoro do ykaz!da,a sada od 17.septembar...polozitelno
Neznam so kakvi dokumenti bil ama 100 posto vi tvrdam deka mu e izlezeno drzavjanstvoto a ke prasam koga ke go vidam denovive so kakvi dokumenti e[DOUBLEPOST=1539284400][/DOUBLEPOST]Kazi neso za komsijata so kakvi dokumenti bil kaj bil na internju
A kazete mi nekoj so e fintava za toa so prasavNeznam so kakvi dokumenti bil ama 100 posto vi tvrdam deka mu e izlezeno drzavjanstvoto a ke prasam koga ke go vidam denovive so kakvi dokumenti e
Па затоа што поголем дел од преписките од 2016 се вратени на дополнителна проверка тс ги разгледале еднаш и ги вратиле на дополнителна.Е сега истите тие треба да ги разгледаат по втор пат.А оние со интервју од 2017 ретко кога некој ставаат на дополнителна,дали и воопшто има некој ставен на дополнителна!Neznam so kakvi dokumenti bil ama 100 posto vi tvrdam deka mu e izlezeno drzavjanstvoto a ke prasam koga ke go vidam denovive so kakvi dokumenti e[DOUBLEPOST=1539284400][/DOUBLEPOST]
A kazete mi nekoj so e fintava za toa so prasav
A spored vas do deka se odprilika stasani posto jas na intervju bev vo april 2018 koga bi dosle do ovaa dataПа затоа што поголем дел од преписките од 2016 се вратени на дополнителна проверка тс ги разгледале еднаш и ги вратиле на дополнителна.Е сега истите тие треба да ги разгледаат по втор пат.А оние со интервју од 2017 ретко кога некој ставаат на дополнителна,дали и воопшто има некој ставен на дополнителна!
Ако се ти е во ред со документите,очекувај догодина Септември-Октомври ќе имаш потпишан указ од вицето!A spored vas do deka se odprilika stasani posto jas na intervju bev vo april 2018 koga bi dosle do ovaa data
So novite izmeni od januar 2019 moze i do leto ke imas ukazАко се ти е во ред со документите,очекувај догодина Септември-Октомври ќе имаш потпишан указ од вицето!
НЕГИЛАЖИ има некои кој се откажуваат па на нивното место може да стават некој друг НО НО за тоа ти треба стварно ДОБАР,СПОСОБЕН,ЈАК,ПОСРЕДНИК кој има некои врски таму..[DOUBLEPOST=1539297471][/DOUBLEPOST]Не
Не ризикувај
колку што гледам чекал 4месеци за потпис занчи и овој месец да не проверувам бројчето,но ако и ноември не биде декември ич премногу празници се...Cestito druze se najdobro bese eden od aktivnite na forumov sreknjo