A kakva vrska ima zapirkata?На дополнителна со запирка беше или ?
A kakva vrska ima zapirkata?На дополнителна со запирка беше или ?
koj mesec 2017 intervju?Denes potpisan ukaz intervju 2017preku prv bratuced so dopolnitelni dokumenti od pra dedo gi predadov dodeka bev na polozitelno ,na polozitelno bev 4 meseci bez dopolnitelna direkno potpis..
Vi posakuvam sreka na site
И јас исто декември 14, 2017 на интервју. Уште задолжително.Isto i jas poludev veke
Ke si cekame koga ke ima promeni ke objavimeИ јас исто декември 14, 2017 на интервју. Уште задолжително.
незнам. затоа и прашав дали е од тие или не.A kakva vrska ima zapirkata?
На дополнителна со запирка
Da so zapirka
Ne se kontame drugar. Kakva vrska bi imalo ako ima zapirka i ako nema zaporka?незнам. затоа и прашав дали е од тие или не.
IMA 1 NAS KE NE ZAPISAT VO ISTORIJATA HAHAAjde decki samo pozitivno.
Ima i nekoj da se pofali so smena od dopolnitelna so intervju 2016?
Нешто грешно проверуваш???Што значи ова, колку се чека после ова. На интервју бев почеток Јуни-2018 и сега прв пат проверив ми стој " Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија ", благодарам однапред
koga proveruvam gore kako sto mi kaza, mi e ovaa poraka " Образувана преписка N:********* г. Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване. ", a dole koga proveruvam mi e taa predhodno sto ja spomenav. Sega ova sto znaci te molam kazi mi ako znaes. BlagodaramНешто грешно проверуваш???
Нема шанси ако си била во јуни 2018 да ти е тој статус, ако си во Софија со интервју проверуваш во горното поле со пин, а ако си преку конзулат проверуваш во долното поле но не со истото бројче што ти го дале со пин, туку до бр.на преписка или ако не го знаеш повторно во горното поле до пин.
Тој статус е пред потпис на државјанство.
Pa sam ne znaes da kazis koj ti e statusot,logicki ako si bil sega pred nekoj mesec na intervju si na zadolzitelno soglasuvanje,daleku si od pasos,ke si cekas poveke od godina dena.Друже, на форумов имам пишано 4-5пати, а сега прв пат прашувам за БГ пасош, а на црна листа колку што разбирам бугарски, не пишува никаде.
Друже ок е, нема потреба од иронија, не сум вадел пасош 10 пати па да ги знам пораките од нивниот веб, прв пат проверувам, не знаев ни колку се чека моментално. Отворив вечерва да се информорав, прашав овде и одма иронија. Што луѓе сме бре ова македончево, полека малку, ако не ти се одговара ќути. Туууу брееPa sam ne znaes da kazis koj ti e statusot,logicki ako si bil sega pred nekoj mesec na intervju si na zadolzitelno soglasuvanje,daleku si od pasos,ke si cekas poveke od godina dena.
Па ете де, сега ќе си бидеш бугарче и нема да имаш проблем со нас повеќе...Друже ок е, нема потреба од иронија, не сум вадел пасош 10 пати па да ги знам пораките од нивниот веб, прв пат проверувам, не знаев ни колку се чека моментално. Отворив вечерва да се информорав, прашав овде и одма иронија. Што луѓе сме бре ова македончево, полека малку, ако не ти се одговара ќути. Туууу брее