Сериозно мислиш дека ќе купиш Макпетрол за 18.000Zošto po 43000 koga može da si kupi poevtinko..
Na primer po 18000
Овие недела две додека да излезат билансите за 3тиот квартал е шанса да се купи нешто поефтино за до 10% како што и предвидов пред да почне оваа корекција. Гласањето на договорот со 2/3 мнозинство во собранието само ќе го забрза процесот кои неминовно ќе се случи. Но во ред секој со свој есап поштувам и поразлично мислење од моетоTolku beše pred da pocne ovaa nato euforija,taka da...
Alkaloid go cekam na 5500
Mpt na 18000
Kmb 3000
...
Еве, и јас да те прашам. Сериозен си за горното?Tolku beše pred da pocne ovaa nato euforija,taka da...
Mpt na 18000
Kmb 3000
Ovaa agonija ke potrae...
Druže pukovniče i druže pokojniče,neznam komu da se obratam .Koga stanuva zbor za berza,sekogaš sum seriozen.Jbg imam trpenie,znam da čekam. Rekov pred nekoj den,a se oprai odma vleguvam.Do togaš(MSE 2000) ke si pocekam..Еве, и јас да те прашам. Сериозен си за горното?
Na deckoto moze i Severina ke mu se javi u zivo da i gi vidiЕве, и јас да те прашам. Сериозен си за горното?
Не верувам, ама да видиме. Частам ако барем една од акциите стигне на цената што си ја навелTolku beše pred da pocne ovaa nato euforija,taka da...
Mpt na 18000
Kmb 3000
Ovaa agonija ke potrae...
Se poglasni se vo namerite za izbori.Do togaš racunaj sekoj den po 1-2% gravitaciono...Не верувам, ама да видиме. Частам ако барем една од акциите стигне на цената што си ја навел
Koga ke pisete vaka namerno glupi se pravite ili ste seriozni znaci za 100 dena 200%Se poglasni se vo namerite za izbori.Do togaš racunaj sekoj den po 1-2% gravitaciono...
Со оглед дека денес имаше вонредна седница да се стави на гласање во собрание висока е веројатноста дека блиску до 80пратеници.Se poglasni se vo namerite za izbori.Do togaš racunaj sekoj den po 1-2% gravitaciono...