Диле Јоргачев
Одделение за заштита на народот
- Член од
- 3 април 2017
- Мислења
- 8.693
- Поени од реакции
- 28.205
6 godini za gordana jankulovska,wow
Јас не реков дека нема да има затвор. Има, тоа е хајката. Тенк е најбаналниот судски процес.Да бе, политичка ами како. За тоа на М. Најверојатно за Македонија. Ај па ке и носите бричови во Идризово. Може и не, ако гласа, а ке гласа....
Смешно. Украла нешто па вака?6 godini za gordana jankulovska,wow
Сдк често имаше неточни информации. Посебно сега кога живеат од странски (еу) пари и не се ни независни. Ионака шпекулации од овој вид не се карактеристика на добро новинарство. Уште живее од имиџот на колумните во времето кои и онака забегаа.Верувам, сдк не е курир па да тресе глупости, обично имаат точни информации.
Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk6 godini za gordana jankulovska,wow
Mene mi e dovolno sto si spremen ona da ne lezi za da pomine dogovorot na tvojot nobelovec.Да бе, политичка ами како. За тоа на М. Најверојатно за Македонија. Ај па ке и носите бричови во Идризово. Може и не, ако гласа, а ке гласа....
Ако не сакаат милом ќе пробаат силом. Како ги набија у ќоше Грујо и Гоца, не би ме изненадило сите пратеници на ДПМНЕ да гласаат за промена на името.Фрчат пресуди од ко пропадна референдумот. Оти чекаа? Или пропадна пазарот?
Е пoмaлку чуднo,oд сите грдни пaри штo се укрaдoa дa се судaт зa незaкoнскa нaбaвкa нa вoзилo,не декa не требa скрaјa билoкое е ова правило да не присуствуваш на пресудата, ако си бил Курназ Атанас да трошиш народни пари, биди фраер и да си ја чуеш пресудата
Gesendet von meinem SM-G950F mit TapatalkАко не сакаат милом ќе пробаат силом. Како ги набија у ќоше Грујо и Гоца, не би ме изненадило сите пратеници на ДПМНЕ да гласаат за промена на името.