Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Секоја будала зеде пасош, а ти не?
Изгледа си паднал на тестот за интелигенција
Никогаш не велев дека ќе пуштат, туку дека ќе заострат. Стварно не знам шо се замарам со тебе
па не се замарај ИСЧЕЗНИ кога веке зеде пасош,,МАФНИСЕ от тука,НЕГАТИВЕН си за било што,,НЕСИ ОТ ПОМОШ ЗА НОКОГО,,,ДОГОВОР ДОГОВОРОСАН..............

Последно уредено:
Zdravo na site deneska promena i kaj mene polozitelno broj 61xx/2014..so dokumenti od arhivot bg.svidetelstvo od osnovno skolo.vencanica.site ovie dokumeti se od dedomi..i potvrda od strumica.iterviju maj.2014..na dopolnitelna od oktovri 2015..pozz do site .

па не се замарај ИСЧЕЗНИ кога веке зеде пасош,,МАФНИСЕ от тука,НЕГАТИВЕН си за било што,,НЕСИ ОТ ПОМОШ ЗА НОКОГО,,,ДОГОВОР ДОГОВОРОСАН..............
Колку и да боли, не си ти да кажиш, ги скапа малтретирање луѓето по форумот

Ајде да се надеваме дека за некој месец ќе ја почнат и 2016

12414/2015 e последен на дополнителна според протиколот
Би било добро да напише некој кој број на молба се преписките кои се на дополнителна од 2015г. за да имаме подобри информации.
Инаку 461/2016 е број на преписка кој е прв на дополнително од 2016

Ете го и 8533/2015 на финална. На протоколот има броеви под овој број, и имаше некој тука со 8600 некаде бројче што чека? Јавувајте промени.

Ете го од протоколот број 8374/2015 ставен на финална!

Последно уредено од модератор:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom