- Член од
- 6 јануари 2015
- Мислења
- 1.308
- Поени од реакции
- 1.249
абе фатиго натиго рече крај септември група каде е не пуштија никого,,,,коментар моламДури сега свати?
абе фатиго натиго рече крај септември група каде е не пуштија никого,,,,коментар моламДури сега свати?
Ти навистина љуфкаш многу работи????абе фатиго натиго рече крај септември група каде е не пуштија никого,,,,коментар молам
Dobro prasanje i mene me interesira, MOLAM DA SE PRENESAT ISKUSTVA,Kolku vreme treba na polozitelno I Dali e moralno da ide na proverka od vizeprecidenta nekoj da znae?
Druze znaeme deka si posrednik i imas uste 4 profila daj iscezniТи навистина љуфкаш многу работи????
Гледаш одбиваат ко луди,а за ова имав пишано крајот Август, почетокот на Септември, сакаш да репостирам ???
Еве златно дете, на страна 2918, си го прочитал тоа што го велев, кој ти е крив што тешко сваќаш а брзо забораваш
Наздравје договор, полошо ќе биде, кога ќе се полага мајчин јазик, гледај да не воведат европска процедура
А лично за тебе гледај да не воведат тест за интелигенција
Затоа што при чекање од по неколку години ништо не значат плус неколку месеци, споредено со маката и трошоците при повеќе пати одење Софија.pa ne ke bese loso i da mu kazes deka ke ceka mn podolgo ako ide preku ambasada ili konzulat
Точно. Мене ми е криво што те одев преку амбасада. Ги гледам сега од прилика во исто време со интервју, или се со ист статус или се еден статус пред мене. А се измалтретирав во Софија 3 пати сосе интервју и плус поише пари. Ама и ја вака мислев, дека преку софија е побрзо. Може до тогаш беше, ама јас фатив година дена чекање до интервју, така да не е веќе побрзо преку Софија.Затоа што при чекање од по неколку години ништо не значат плус неколку месеци, споредено со маката и трошоците при повеќе пати одење Софија.
Важи бе, хахаххахахаDruze znaeme deka si posrednik i imas uste 4 profila daj iscezni
Исто и јас се заебав,си направив трошоци,се измачив по патишта а да ти било подобро преку Амбасада[DOUBLEPOST=1538305212][/DOUBLEPOST]Точно. Мене ми е криво што те одев преку амбасада. Ги гледам сега од прилика во исто време со интервју, или се со ист статус или се еден статус пред мене. А се измалтретирав во Софија 3 пати сосе интервју и плус поише пари. Ама и ја вака мислев, дека преку софија е побрзо. Може до тогаш беше, ама јас фатив година дена чекање до интервју, така да не е веќе побрзо преку Софија.
Мислам дека во моментов даваат со чичко но ако имаш пари за да имаш поголеми шанси би било добро да однесиш некоја потврда од здружение.VASE MISLEJNE:pominato intervjo sega vo septemvri poteklo na dokumenti od cico (braat na tatko mi)posrednikot mi kaza deka ne treba dopl.dokumenti zatoa so e od cico dali e dovolno,da ne baarat posle vo procedurata dop.dokumenti
Јас колку што знам завршија со 2014г,сега тек почнаа со 2015гPozdrav do site.
Dali nekoj znae do kade se stignati 2015 i uste kolku prepiski ima?
Koga bi mozelo da zapocnat so 2016?pozdrav do site
A ako imas dokumenti od dedo pak odis na proverka od vizepresident jas imam tri stari dokumenti?Со овој статус треба да бидеш отприлика 2 месеци. Па после следи положително, па после проверкс од вицепрезидентот или дирекно на указ ако си преку родител. Кога и каде беше на интервју, и со какви документи??