Политички случувања во САД: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Дали санкциите на администрацијата на Џо Бајден, кон Русија, вродуваат со плод?

• Вкупно гласачи
    48
  • Гласањето е завршено на .
Треба да си отвори бачето тука една тема колумна read only, да може да се испука за сите фрустрации што му ги ствараат јудеомасоните, Рокфелер и Ротшилд

Прво лупање глупости, па после лупање глупави закани.

Лупањето глупости е твој оддел, а глупавите закани воопшто не се моја занимација.

Едноставно споредбата држи вода, ако подетално се направи анализа на твојата реторика и реториката на најголемиот душман на Јосиф Висарионович Сталин, на кого не му сметало да врши злосторства против човештвото во името на светската комунистичка револуција, за потоа да стане еден од главните критичари на таквите злосторства од другата страна на Атлантскиот Океан, исто како што и на тебе не ти сметаше да бидеш форумски портпарол на пвеводбениците и на пвеводбеничкиот пастир, за потоа да станеш еден од главните критичари на нивните (зло/не)дела.

Сличноста држи вода.

Лупањето глупости е твој оддел, а глупавите закани воопшто не се моја занимација.

Едноставно споредбата држи вода, ако подетално се направи анализа на твојата реторика и реториката на најголемиот душман на Јосиф Висарионович Сталин, на кого не му сметало да врши злосторства против човештвото во името на светската комунистичка револуција, за потоа да стане еден од главните критичари на таквите злосторства од другата страна на Атлантскиот Океан, исто како што и на тебе не ти сметаше да бидеш форумски портпарол на пвеводбениците и на пвеводбеничкиот пастир, за потоа да станеш еден од главните критичари на нивните (зло/не)дела.

Сличноста држи вода.
Овој пост има толку глупости и погрешки, што едноставно неможам да се одлучам од кај да почнам со деконструкција. Затоа и ќе го оставам вака.[DOUBLEPOST=1538149057][/DOUBLEPOST]Мислам, далеку од тоа дека ја овде сакам да ви сметам у сонувањето, слободно вие продужете си. Чак и многу подосадно би било овде без вас и вашите геополитички стручности.

Овој пост има толку глупости и погрешки, што едноставно неможам да се одлучам од кај да почнам со деконструкција. Затоа и ќе го оставам вака.

Немаш аргументи за деконструкција, затоа го оставаш постот таков каков што е`.

Искрено тебе и бачето имам проблем да ве разберам, ја сум пишал за едно нешто он ми збори за педерите и лезбејките, за биг фут, за чудовиштето од лох нес, така и ти.

Неам аргументи никад ја на твоите, како и на постовите на бачето, ireal, pane-g и другите врвни аналитичари.

Искрено тебе и бачето имам проблем да ве разберам, ја сум пишал за едно нешто он ми збори за педерите и лезбејките, за биг фут, за чудовиштето од лох нес, така и ти.

Ти половина форум не го разбираш, па затоа разбирливи се твоите неразбирања.

Неам аргументи никад ја на твоите, како и на постовите на бачето, ireal, pane-g и другите врвни аналитичари.

Па нормално дека немаш аргументи, бидејќи ти си врвен аналитичар во тотално поинаква, сопствена (пвеводбеничка) лига, во која никој кој размислува поинаку од тебе не може да биде во право.

Стаљин и Сорос, креманско пророчанство, Заев и Гадафи, све тоа се заканува на мајка Русија, ама Путин ќе победи заедно со господинот Трамп и нема да дозволат Македонија да ја распарчат. Кина ќе помогне.

Стаљин и Сорос, креманско пророчанство, Заев и Гадафи, све тоа се заканува на мајка Русија, ама Путин ќе победи заедно со господинот Трамп и нема да дозволат Македонија да ја распарчат.

Убаво реков: ти си врвен аналитичар во тотално поинаква, сопствена (пвеводбеничка) лига, во која никој не може да ти конкурира.

Убаво реков: ти си врвен аналитичар во тотално поинаква, сопствена (пвеводбеничка) лига, во која никој не може да ти конкурира.
Доста плачеш, мислам дека со последниот пост ви влегов рамноправно у муабет.

Ти си единствениот кој се расплакува на форумов.

Е па жал ми е бидејќи твојот пвеводбенички пастир не ти платил за плескањето, ама тоа не е моја вина, јас им затворив врата на пвеводбениците, на плавите жолтици и на сите останати политички партии уште пред мојот 18-ти роденден, па затоа не знам како ти е на тебе, бидејќи мене никогаш не ме плескале со партиска книшка.

Последно уредено:
Шпанската или Англиската, имаат војна сила пари, и така преку ноќ зајдоа, повеќето што учествувале во власта сигурно не сакале тоа да се случи, но концептуалната власт имала и знаење и структури да ги движи тие процеси.

Од древноста па се до денеска повеќето империи биле создадени и уништени од концептуалната власт, ништо не зависело од месните абуриџени или аристократија или патриоти, и со Кина е слично денеска, од тоталитарна држава, денеска е најголем борец на либерализмот и слободната трговија.

Што е тоа "концептуална власт" ....
Може и некој друг да објасни, ако не му е мука. :D

Зафркавај се ти со пророчанствата, ама дел се исполнети, а дел што не се, тоа можеби е зашто другите верувале, смениле некоја тактитка па се добил друг резултат :sneaky:

- Но, ќе дојде еден човек дојде од Исток на бел коњ со сини очи и ќе каже: "Стој народе, Бог на небото, на земјата цар. Овој човек ќе биде руски император кој ќе ги ослободи сите православни и српски земји ", рече Јован Тарабиќ.

Мислам дека зборува за господинот trump.

- Но, ќе дојде еден човек дојде од Исток на бел коњ со сини очи и ќе каже: "Стој народе, Бог на небото, на земјата цар. Овој човек ќе биде руски император кој ќе ги ослободи сите православни и српски земји ", рече Јован Тарабиќ.

Мислам дека зборува за господинот trump.

Е кај си го видел Трамп на коњ... не знам дал има плави очи Трампчо а Путин мечка јава :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom