Јас сум 86**/2015 број на молба, на дополнителна сум уште, пред мене според протиколот има околу седумдесетина. Кога ќе има промена ќе напишамjas sum vo prvite staven na dopolnitelna od 2016,25 prepiski ima pred mene!!
Јас сум 86**/2015 број на молба, на дополнителна сум уште, пред мене според протиколот има околу седумдесетина. Кога ќе има промена ќе напишамjas sum vo prvite staven na dopolnitelna od 2016,25 prepiski ima pred mene!!
2273/2016 sum jas a kolku ima izmegu ili vkupno od 2016 imas li info?jas sum vo prvite staven na dopolnitelna od 2016,25 prepiski ima pred mene!!
И јас сум на дополнителна ама не сум во протокот. Интервју октомври 2016. Која е разлика за тие што се во протоколот и тие шо не се...???Јас сум 86**/2015 број на молба, на дополнителна сум уште, пред мене според протиколот има околу седумдесетина. Кога ќе има промена ќе напишам
Koga bese na intrervju i vo sofija li bese?[DOUBLEPOST=1538045154][/DOUBLEPOST]jas sum vo prvite staven na dopolnitelna od 2016,25 prepiski ima pred mene!!
Kaj gledas za protokolot pusti linkИ јас сум на дополнителна ама не сум во протокот. Интервју октомври 2016. Која е разлика за тие што се во протоколот и тие шо не се...???
Кога документите ќе отидат кај вицепрезидентот, џабе ти е се. Замисли каков хаос ќе настане, ако секој еден што однесе документ, откако предметот му отишол кај Јотова, тој документ да треба да го носат кај неа, па да му го бараат предметот, па она да го разгледува тоа од здружението. Некои работи се едноставно невозможни. Жално што е одбиено лицето, ама и ние треба самите да си бидеме поажурни, зашто сепак тоа е наш проблем и ние сме тие кои треба да мислиме на време да однесеме документи.Не ти ја имаат ни разгледано потврдата што ја имаш однесено,срамота уништуваат човечки животи од мрза и неработење
vo dekemvri 2015 g.vo ambasadata vo Skopje bev na intervju. 2××/2016g.i zatoa sum vo prvite od 2016g.Koga bese na intrervju i vo sofija li bese?[DOUBLEPOST=1538045154][/DOUBLEPOST]
Kaj gledas za protokolot pusti link
Да, највероватно тоа е десено,барем нека им кажат на луѓево дека по пренесување на досието кај вицепрезидентот да не носат дополнителни документи и да не им ги примаат,џабе да не си прават трошоци.Кога документите ќе отидат кај вицепрезидентот, џабе ти е се. Замисли каков хаос ќе настане, ако секој еден што однесе документ, откако предметот му отишол кај Јотова, тој документ да треба да го носат кај неа, па да му го бараат предметот, па она да го разгледува тоа од здружението. Некои работи се едноставно невозможни. Жално што е одбиено лицето, ама и ние треба самите да си бидеме поажурни, зашто сепак тоа е наш проблем и ние сме тие кои треба да мислиме на време да однесеме документи.
I ja sum 13Xxx 2015 a bas gledav me nema vo protokolot dali ima nekakva vrska toajas sum 13xxx/2015 seuste na dopolnitelna da ocekuvame deka denovive ce ima promeni
i mene me nema vo protokolot sto znaci deka tie sto se vo protokol imaat prednost iliI ja sum 13Xxx 2015 a bas gledav me nema vo protokolot dali ima nekakva vrska toa
Koga bese na intervju ?koga bese na polozitelno?kolku vreme aj objasni nestoДенес потпишан указ број. 134/2018 потекло преку прадедо роден пред 1920 година и потврда од струмица. Сите што чекаат само со потврда да не се плашат ако имаш чисто досие и комплетирани документи сигурно ке земете. Поз
http://www.justice.government.bg/25/Koga bese na intrervju i vo sofija li bese?[DOUBLEPOST=1538045154][/DOUBLEPOST]
Kaj gledas za protokolot pusti link
i jas sum na dopolnitelna so zapirka dostaviv original dokument koj prethodno mi bese dostaven no koga bev na intervju mi go vratija nazad koga me stavija na doplolnitelna istiot dokument go dostaviv i seushte nema promena da se nadevame deka ce bidi se kako so trebai mene me nema vo protokolot sto znaci deka tie sto se vo protokol imaat prednost ili