Meni stale sve liste, zato pitam![]()
Фала Иле али не се 'трајни' тие линкови,имам пробано после неколку саати не работат.
U blizoo.mk radi dobro i netreba nista da menjas.Фала Иле али не се 'трајни' тие линкови,имам пробано после неколку саати не работат.
абе преку такво ми е
во право си!!!!Не смеам, осетлива е адресата. Проблемот е што со тој канал оди и цела листа.
Palev ги затворил портовите од Астра, има хеаденди заклучени.во право си!!!!
многу твои листи или адреси за скенирање се одлични
нешто се промени на палев.нет
има ли некоја информација?
или нешто друго ззаскенирање .астра...
Ja ForkPlayer otpakovan u Order imam na USB stick ustekan u Tv, i tako gledam bez problema,pokusaj i tiLjudi ponovo se javljam zbog istog problema panasonic tv viera i fork player, sve mi liste zatrzavaju i dalje, pokušao sam i da resetujem podešavanje i ponovo sam liste ubacivao i svašta sam probao i opet isto, zbog čega se to sad javlja, mislim takav problem a pre sam sve lepo gledao?![]()
Problem je sto nemam kako da ucitam fork preko usb stick na panasonic-u. mogu pokušati ali gde da idem da pustim player, mislim da na panasonic-u samo može preko dns od fork-aJa ForkPlayer otpakovan u Order imam na USB stick ustekan u Tv, i tako gledam bez problema,pokusaj i ti
Dali ima unutar forka ott player i ssiptv? Cini mi se da sam ja imao, ako me secanje dobro sluzi.Problem je sto nemam kako da ucitam fork preko usb stick na panasonic-u. mogu pokušati ali gde da idem da pustim player, mislim da na panasonic-u samo može preko dns od fork-a
Tako je ima. i isto mi se ponasa u ott sam probao.Dali ima unutar forka ott player i ssiptv? Cini mi se da sam ja imao, ako me secanje dobro sluzi.