Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
imaš poruku[DOUBLEPOST=1537550153][/DOUBLEPOST]Pozdrav svima! Jel moze neka stabilna lista sa ex-yu kanalima? Hvala unapred.
imaš pm[DOUBLEPOST=1537550191][/DOUBLEPOST]Molim jednu stabilnu listu sa ex yu kanalima?Unaprijed hvala!
imaš pm[DOUBLEPOST=1537550251][/DOUBLEPOST]A ova gospoda reseleri i prodavci listi za njih nemam ništa, jer oni gospoda imaju.Drugovi i drugarice, jel ima neko stabilnu exyu da duze potraje
Hvala mnogo
Probaj ponovo skini listu(ako sam te dobro razumeo da ti ne rade neki kanali)Decki edno prasanje,geniiptv,client portal, bitka,king box ,na Ovie listi ex yu me raboti kaj mene,pa I drugive kanali,sto e rabotava
Sent from my HTC U Play using Tapatalk
Gledam preko stb, ex yu ne rade a i strane drzave evo sad samo na client rade,mozda treba da preinstaliram stb I opet is pocetkaProbaj ponovo skini listu(ako sam te dobro razumeo da ti ne rade neki kanali)
Ne znam za stb, ne razumem se u to jbgGledam preko stb, ex yu ne rade a i strane drzave evo sad samo na client rade,mozda treba da preinstaliram stb I opet is pocetka
Sent from my HTC U Play using Tapatalk
Drugar fala mnogu za listata .Normalno zato i postoji ovaj i mnogi forumi ovog tipa baš zbog toga što se služimo gratis listama hehehehe a kako drugačije...
Mogu vam reći da mi je drago što se ništa više nekači i ne objavljuje javno, bar se ovde smirilo u neku ruku, došlo ljudima u glavu valjda![]()
Za tebe neograniceno postoje listepozdrav svima,nisam bio aktivan malo duže...a,malo sam i ispao iz "štosa",ima li kakvih novih dobrih listi.....?
ako treba uvjek za tebeasmin,to mi ti daješ?
Ima ga u iptv net-u.Pa evo ima recimo u clientportal.Pozzz
Прегледај го приврзокот 197070