Не,други што не се преку родител има што чекаат преку една година,ти ќе си добиеш државјанство наскоро.Goidna dena cekat za potpis na ukaz preku roditel ?
Не,други што не се преку родител има што чекаат преку една година,ти ќе си добиеш државјанство наскоро.Goidna dena cekat za potpis na ukaz preku roditel ?
ajde sea kako sto citam na forumov use 3-4 meseci i neka potpise jotova sreknoSo potvrda od Lazar
Daj boze oti dur ne go zemam vraka ne vervam.Na drugar moj od polozitelno od sovetot do otkaz od od jotova.ajde sea kako sto citam na forumov use 3-4 meseci i neka potpise jotova srekno
Se nadevam deka e taka.Kolku sto pratam po forumov gledam deka preku roditel do sega za 3 meseci im potpisale ukaz.Не,други што не се преку родител има што чекаат преку една година,ти ќе си добиеш државјанство наскоро.
so kakvi dokumenti bese drugartiDaj boze oti dur ne go zemam vraka ne vervam.Na drugar moj od polozitelno od sovetot do otkaz od od jotova.
Od striko,brat na tatko mu!so kakvi dokumenti bese drugarti
prati sekoj den drugar nikoj ne znae tocno so kakvi dokumenti si inace[DOUBLEPOST=1537180709][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 196888 Zdravo. Veke podolgo vreme ja sledam temava, pa resiv i jas da prasam nesto
Na intervju bev 13 mart 2017, vo ambasada, so dokumenti preku brat mi.
Od 2 ili 3 juli sum so ovoj status. Da ne znae nekoj nesto? Uste kolku vreme otprilika ke cekam. Eden poznanik mi kaza uste na pocetokot deka za brzo ke bide, ama uste nisto.
Pozdrav
trebal potvrda da izvadiama toa eOd striko,brat na tatko mu!
prati sekoj den drugar nikoj ne znae tocno so kakvi dokumenti si inace
Licna karta od brat mi
koga beshe na interveiw i kade?So potvrda od Lazar