Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
И

Име И Презиме

Гостин
Ќе дојде вистински, кога ќе имаме туѓа власт. Ете српска, на пример. И така пола од вас Македонци ви е криво што не сте Срби.
Да бевме срби немаше да постојат шошоните.Бидејки сме Македонци добродушен и мирољубив народ на к.р ни се качуваат качаците .

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
Да бевме срби немаше да постојат шошоните.Бидејки сме Македонци добродушен и мирољубив народ на к.р ни се качуваат качаците .
Нигде не реков дека сме Срби, само знам дека цело време сакаме да сме Срби, или барем да ни бидат господари.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Нигде не реков дека сме Срби, само знам дека цело време сакаме да сме Срби, или барем да ни бидат господари.
Тоа е од 60,70 години па наваму.Порано не било така.

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Имам едно прашање, кое може и да се бојкотира:
Дали е дозволено во РМ да се формира фирма со име „Ерга омнес“? Или партија.[DOUBLEPOST=1536178273][/DOUBLEPOST]
Џафери: Ако референдумот пропадне, одлучуваат институциите!
how cute!:love:
Па институцијата Претседател не го потпишува ни законот. Институцијата Собрание треба да собере 81 пратеник...
Што ако се појави нов референдум „Дали сте за преименување на РМ?“

И

Име И Презиме

Гостин
Ти не си Македонец, така се обрати со постот и те замолувам не се пењави на оваа тема, не навредуваш у интелегенција НАС Македонците.
Ете збори за новиот живот како и каде е дојден да прочитаме можби и видиме.

Член од
20 јули 2014
Мислења
3.381
Поени од реакции
8.990
Џафери: Ако референдумот пропадне, одлучуваат институциите!
how cute!:love:
Нели? Кој циркуз ќе биде темава во тие моменти, ќе плаче за сеир терање...

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
Ти не си Македонец, така се обрати со постот и те замолувам не се пењави на оваа тема, не навредуваш у интелегенција НАС Македонците.
Ете збори за новиот живот како и каде е дојден да прочитаме можби и видиме.
:lolzz:

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
А дoбрo пoштo знaеш пoвеќе,некoгaш кoгa чекaш aвтoбус и oдиш нaкaј рaбoтa си пoмислил штo прaви вo тoј мoмент нa пример Зaмир Мехмети?Или некoи други oд тие штo се ухлебијa пoд зaкрилa декa се бoрaт притив криминaлите нa фaмилијaтa?
Муабетот ми е, се движам во Македонија контактирам со овдешни, ми се случуваат овдешни бизарни и гротески работи на мене и овдешните секако дека ќе знам повеќе одколку Климе од Немачка за 2 недели туризам во мајка Македонија.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.515
Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Муабетот ми е, се движам во Македонија контактирам со овдешни, ми се случуваат овдешни бизарни и гротески работи на мене и овдешните секако дека ќе знам повеќе одколку Климе од Немачка за 2 недели туризам во мајка Македонија.
А одговори ми за муабетот гласам ЗА за да не се распадне државата?

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
А одговорими за муабетот гласам ЗА за да не се распадне државата.

И

Име И Презиме

Гостин
Типувам пад на референдумот што и Сдсм го знае тоа уште од сега, една мала вештачка политичка криза и предвремени избори со можност за широка коалиција тогаш.Намонтирано до даска.Затоа сега баба меркелица, столченберг и курЦ се дојдени, да ни кажат дека заебоф можат да го тегнат за уши како сакаат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom