Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ок. Но на арена 2 немаше никаков вовед за натпреварот, коментаторот "онака- ко да се работеше за небитен натпревар"... А Динамо "цареви" за 2 минути изгубија добиен натпревар...но тоа е !
pa ima arene srb direktan izvor. tamo ne štekaju . treba se samo malo potrudit.. neki dan vam covjek tu stavi izvor za b92 i samo je trebalo probati još neke kanale. arene recimo. inace je stavio link direktno iz stalkera koji vuce s flusonika

pa ima arene srb direktan izvor. tamo ne štekaju . treba se samo malo potrudit.. neki dan vam covjek tu stavi izvor za b92 i samo je trebalo probati još neke kanale. arene recimo. inace je stavio link direktno iz stalkera koji vuce s flusonika

Dux, ги имам арените и ми работат ок. Целиот натпревар го изгледав без никаков проблем.

Муабетот ми беше дека на Planet Sport имало воведна емисија за овој натпревар со стручни анализи, кои даваат дополнителена убавина .... и коментаторот сигурно не е бил толку "незаинтересиран" ко на Арена 2...

Makedonski kanali EXYU Balkan +EVROPA[DOUBLEPOST=1535287962][/DOUBLEPOST]
ETO SAD TVOJ TRUD DA OBJAVIŠ I SAD MOŽEŠ DA GLEDAŠ SAMO U KURAC JER SI ŠLJAM OD ČOVEKA KOLKO DUGO SI SAD OVE LISTE GLEDO POSLE TOGA ŠTO SI IH OBJAVIO E MOJ MEDVEDU

Koj je bil taj covjek znas li mu ime.

29.08.2018 21:00
by stalkera koji vuce s flusonika !
Код:
http://46.40.5.99:8000/rts_1_high
[/QUOTE]
Jbg nemoj javno, da nam potraje. A jel ima, Pink ovi kanali ja samo jedan uspio od Pink, daj na pm kombinaciju ako ima više

29.08.2018 21:00
by stalkera koji vuce s flusonika !
Код:
http://46.40.5.99:8000/rts_1_high
Jbg nemoj javno, da nam potraje. A jel ima, Pink ovi kanali ja samo jedan uspio od Pink, daj na pm kombinaciju ako ima više[/QUOTE]
I tebe to Cini srecnim?Imas li nesto jace od toga djecace mali?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom